1. USU
  2.  ›› 
  3. Program pikeun automation bisnis
  4.  ›› 
  5. Akunting dina CRM
Rating: 4.9. Jumlah organisasi: 531
rating
Nagara: Sadayana
Sistem operasi: Windows, Android, macOS
Grup program: Automation bisnis

Akunting dina CRM

  • Hak cipta ngajaga metodeu unik pikeun otomatisasi bisnis anu dianggo dina program urang.
    Hak cipta

    Hak cipta
  • Kami mangrupikeun penerbit parangkat lunak anu diverifikasi. Ieu dipintonkeun dina sistem operasi nalika ngajalankeun program urang jeung demo-versi.
    penerbit diverifikasi

    penerbit diverifikasi
  • Kami damel sareng organisasi di sakumna dunya tina usaha leutik dugi ka anu ageung. Perusahaan kami kalebet dina daptar perusahaan internasional sareng gaduh tanda amanah éléktronik.
    Tanda kapercayaan

    Tanda kapercayaan


Transisi gancang.
Naon anu anjeun hoyong laksanakeun ayeuna?

Upami anjeun hoyong kenal sareng program éta, cara panggancangna nyaéta mimiti nonton pidéo lengkep, teras unduh versi demo gratis sareng damel sareng éta nyalira. Upami diperlukeun, ménta presentasi ti rojongan teknis atawa baca parentah.



Akunting dina CRM - Potret layar program

Pamekaran khusus ti perusahaan Sistem Akuntansi Universal, didamel pikeun ngalaksanakeun akuntansi di CRM, analisa, kontrol, ngatur sareng ngalebetkeun laporan anu diperyogikeun, kalayan pangropéa lengkep sareng pelestarian dokuméntasi. Parangkat lunak kami serbaguna sareng otomatis sahingga béda sacara signifikan tina aplikasi anu sami, mimitina, ku bédana anu signifikan dina biaya sareng henteuna lengkep biaya langganan. Bréh, ayana rupa-rupa fitur sarta modul tambahan dimekarkeun, pribadi dina pamundut anjeun, ngaronjatkeun efisiensi sarta efisiensi ku automating prosés produksi.

Setélan konfigurasi anu gampang sareng fleksibel bakal sayogi pikeun pamahaman sareng manajemén, akuntansi sareng analisa ku sadaya karyawan, bahkan pangguna eksplisit. Antarbeungeut multifungsi, diluyukeun ka unggal pangguna, nyayogikeun kagiatan kerja sareng lokasi anu cocog pikeun parameter anu diperyogikeun dina desktop. Pikeun ngahindarkeun kabingungan dina sistem akuntansi CRM, pikeun tiap karyawan, hak aksés pribadi sareng kodeu disayogikeun pikeun ngaktipkeun aksés ka akun pribadi. Program akuntansi CRM ngarebut, ngarékam sareng otomatis nyimpen sadaya inpormasi sareng dokuméntasi dina server jauh kanggo waktos anu lami. Ieu bakal mungkin pikeun manggihan dokumén diperlukeun atawa data gancang, tanpa wasting teuing waktos, nyokot kana akun pamakéan a search engine kontekstual. Hasil tina sistem akuntansi CRM pleasantly bakal kaget anjeun, utamana mode multi-pamaké, nu nyadiakeun sakabéh pagawé kalawan aksés jeung karya dina bahan diperlukeun iraha wae, tanpa kasusah perlu. Diferensiasi hak pamakean ngajantenkeun utilitas langkung dipercaya sareng kualitas luhur, sabab ku cara ieu tiasa ngahindarkeun data inpormasi bocor.

Dina ngalaksanakeun bisnis naon waé, manajemén dokumén mangrupikeun salah sahiji tempat anu munggaran, sabab. dina kontrak, laporan, bahan statistik sareng analitik, sadaya inpormasi ngeunaan kagiatan perusahaan disimpen, janten kualitas input sareng koreksi kedah diperlakukeun kalayan tanggung jawab. Untungna, dina program otomatis urang, aya input otomatis, impor data tina rupa-rupa sumber, mindahkeun dokumén jeung informasi ku e-mail atanapi via pesen SMS, duanana selektif jeung bulk sakuliah sakabéh tabel CRM. Dina sistem akuntansi CRM, rupa-rupa tabel sarta jurnal bisa otomatis dihasilkeun maké témplat sarta sampel anu gampang format dina format nu peryogi, sabab program USU ngarojong sagala format dokumén. Sistem navigasi anu merenah bakal nyarankeun anjeun pikeun dokumén anu diperyogikeun sareng lokasina. Nu Ngarencana tugas ngamungkinkeun anjeun teu hariwang ngeunaan ngalakukeun operasi anu tangtu, sabab anjeun sareng karyawan anjeun bakal nampi béwara pas ngeunaan rapat, rundingan, telepon sareng operasi anu direncanakeun. Janten, anjeun henteu ngan ukur ningkatkeun produktivitas, tapi ogé status organisasi.

Ogé, rupa-rupa laporan (statistik sareng analitik) sacara otomatis dibangkitkeun dina sistem CRM, skéma tiasa dirarancang sareng pangwangunan rute, jadwal sareng rencana anu sanés. Akuntansi pikeun waktos damel ngarékam henteu ngan ukur jumlah waktos damel, tapi ogé kualitas sareng efisiensi kagiatan padamelan, dumasar kana upah anu dibayar.

Parangkat lunak USU pikeun akuntansi CRM rupa-rupa pisan anu bakal nyandak seueur waktos pikeun daptar sadaya kemungkinan, anu patut beuratna dina emas sareng anjeun, éta bakal langkung produktif pikeun nganalisis sareng nguji sistem dina bisnis anjeun nyalira, nganggo versi test, nu sadia haratis dina ramatloka kami. Pikeun patarosan tambahan, spesialis kami bakal konsultasi ka anjeun.

Saha pamekar?

Akulov Nikolay

Ahli sarta lulugu programmer anu ilubiung dina rarancang jeung ngembangkeun software ieu.

Tanggal kaca ieu reviewed:
2024-05-23

Pidéo ieu tiasa ditingali nganggo tarjamahan dina basa anjeun nyalira.

Ngajaga rékaman ngaliwatan sistem CRM otomatis ti USU bakal gampang tur efisien.

Éntri data otomatis ngamungkinkeun pikeun ngahontal data anu idéal sareng leres pikeun damel salajengna dina akuntansi, ogé ngaoptimalkeun waktos damel karyawan.

Modeu multi-pamaké nyadiakeun aksés umum tur simultaneous ka database CRM tunggal, nyadiakeun data akuntansi unhindered jeung dokuméntasi.

Manajer tiasa ngawas sadaya padamelan, kualitas sareng efisiensi dina sadaya operasi produksi, ngadalikeun kagiatan karyawan sareng kualitas, produktivitas sareng kauntungan perusahaan.

Aksés jauh, tiasa nganggo aplikasi sélulér.


Nalika ngamimitian program, anjeun tiasa milih basa.

Saha penerjemahna?

Khoilo Roman

Kapala programer anu milu narjamahkeun parangkat lunak ieu kana basa anu béda.

Choose language

Henteu aya biaya langganan salami operasi sistem akuntansi CRM kami.

Biaya utilitas anu murah mangrupikeun ciri khas tina program akuntansi urang.

Datana diropéa rutin pikeun nyayogikeun manajemén kasus anu akurat sareng kualitas.

Pilarian data operasional tiasa dilakukeun kusabab mesin pencari kontekstual.

Ngajaga rupa tabel, merenah disposing informasi dina konsumén, pagawé, jasa jeung barang, jsb.



Mesen hiji akuntansi di CRM

Pikeun meuli program, ngan nelepon atawa nulis ka kami. Spesialis kami bakal satuju sareng anjeun dina konfigurasi parangkat lunak anu pas, nyiapkeun kontrak sareng invoice pikeun mayar.



Kumaha mésér program?

Pamasangan sareng pelatihan dilakukeun ngalangkungan Internét
Perkiraan waktos diperyogikeun: 1 jam, 20 menit



Anjeun oge bisa mesen ngembangkeun software custom

Upami Anjeun gaduh syarat software husus, mesen ngembangkeun custom. Satuluyna anjeun teu kudu adaptasi jeung program, tapi program bakal disaluyukeun jeung prosés bisnis Anjeun!




Akunting dina CRM

Nyorot parameter inpormasi anu diperyogikeun, dina warna anu béda.

Modul tiasa dirobih gumantung kana kahoyong sareng kabutuhan padamelan anjeun.

Dina hiji program, anjeun tiasa ngalaksanakeun akuntansi pikeun sababaraha departemén sareng cabang, ngahijikeun kana jaringan lokal.

Nyadiakeun informasi ka konsumén, meureun dina bulk atawa pribadi ngaliwatan SMS, MMS jeung Email.

Integrasi sareng kaméra pidéo, sareng sistem 1C, sareng alat panyimpen, printer, jsb.

Nyimpen otomatis sadaya data sareng dokumén dina server jauh mangtaun-taun, tanpa distorsi sareng ngahapus inpormasi.