1. USU
  2.  ›› 
  3. Program pikeun automation bisnis
  4.  ›› 
  5. Akunting pikeun klien di CRM
Rating: 4.9. Jumlah organisasi: 740
rating
Nagara: Sadayana
Sistem operasi: Windows, Android, macOS
Grup program: USU Software
Tujuanna: Automation bisnis

Akunting pikeun klien di CRM

  • Hak cipta ngajaga metodeu unik pikeun otomatisasi bisnis anu dianggo dina program urang.
    Hak cipta

    Hak cipta
  • Kami mangrupikeun penerbit parangkat lunak anu diverifikasi. Ieu dipintonkeun dina sistem operasi nalika ngajalankeun program urang jeung demo-versi.
    penerbit diverifikasi

    penerbit diverifikasi
  • Kami damel sareng organisasi di sakumna dunya tina usaha leutik dugi ka anu ageung. Perusahaan kami kalebet dina daptar perusahaan internasional sareng gaduh tanda amanah éléktronik.
    Tanda kapercayaan

    Tanda kapercayaan


Transisi gancang.
Naon anu anjeun hoyong laksanakeun ayeuna?



Akunting pikeun klien di CRM - Potret layar program

Pikeun otomatisasi sareng akurasi, unggal jasa pangguna sareng perusahaan panyediaan ngajaga rékaman palanggan dina sistem CRM, sabab cara-cara kuno ngatur sareng ngadokumentasikeun data henteu relevan deui. Program CRM komputerisasi pikeun akuntansi palanggan nyayogikeun data lengkep pikeun pangguna anu tiasa ditambah atanapi dirobih iraha waé, dugi ka mana waé. Henteu aya rahasia yén CRM gratis pikeun akuntansi palanggan ngan ukur tiasa dina bentuk tés. Upami anjeun hoyong ngahemat artos, anjeun tiasa nengetan biaya utiliti sareng biaya anu sanés. Salaku conto, program CRM otomatis kami pikeun akuntansi palanggan gaduh béaya rendah sareng lengkep henteu nyayogikeun biaya langganan, nyaéta gratis, sapertos biaya anu sanés. Kusabab multifungsi sareng ayana seueur pilihan modul, padamelan perusahaan bakal langkung gampang, tapi langkung gancang, langkung saé sareng langkung efisien.

Antarbeungeut anu merenah sareng éndah tina program CRM pikeun palanggan akuntansi di CRM ogé ngagaduhan fleksibilitas, manajemén bisnis operasional, manajemén dokumén, kontrol pinuh kana prosés produksi, kagiatan karyawan, kualitas pamrosésan palanggan, ogé pertumbuhanana sareng paningkatan dina kauntungan perusahaan, pikeun hiji atanapi waktos anu sanés. Sadaya transaksi bakal katingali dina sistem, sabab otomatis disimpen dina database tunggal. Kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun gancang ménta rupa-rupa informasi ku ngagunakeun search engine kontekstual nu optimizes waktu gawe karyawan, kitu ogé reliably tur jangka panjang nyimpen sakabeh bahan jeung dokumén, sarta sagemblengna gratis. Pamakéan témplat sareng dokumén sampel ogé nyayogikeun efisiensi, sareng éntri data sareng impor otomatis nyayogikeun inpormasi anu akurat sareng kualitas luhur. Bahan tiasa dianggo dina format naon waé sareng tina sumber naon waé.

Dina tabel CRM pikeun akuntansi customer, Anjeun bisa ngasupkeun informasi béda, supplementing kalawan gambar napel, dokumén, scan sarta invoices. Ogé, pikeun genah anu langkung ageung, sél tiasa disorot sareng ditandaan ku warna anu béda dina bentuk gratis. Pikeun klien dipilih, pesen massa atawa pribadi bisa dikirim via SMS, MMS atawa e-mail. Ogé, anjeun tiasa ngalacak status ngolah aplikasi sareng nampi pamayaran, teu kalebet hutang, ngecas biaya telat atanapi masihan diskon.

Multitasking program akuntansi klien dina sistem CRM tiasa dijelaskeun pikeun waktos anu lami, tapi langkung produktif pikeun masang versi demo sareng nguji utiliti dina usaha anjeun, sareng éta gratis. Ogé, anjeun tiasa nampi jawaban kana patarosan sésana ti konsultan kami.

Utiliti pikeun akuntansi pikeun klien dina sistem CRM nyayogikeun otomatisasi sareng optimalisasi jam kerja.

Katepatan sareng kualitas input, laju, dipastikeun ku éntri data otomatis atanapi impor tina sababaraha sumber.

Pidéo ieu tiasa ditingali nganggo tarjamahan dina basa anjeun nyalira.

  • Video akuntansi pikeun klien dina CRM

Rojongan pikeun sagala rupa format dokumén.

modeu multi-pamaké, nyadiakeun aksés tunggal pikeun sakabéh pagawé.

Silih tukeur sareng bahan sareng dokumén pangrojong pikeun pangguna dina jaringan lokal atanapi ngalangkungan Internét.

Dina hiji program, sajumlah cabang sareng cabang anu henteu terbatas tiasa dibenerkeun.

Pikeun klien, sagala rupa informasi bisa diasupkeun, mimitian ti rinci nepi ka gambar napel, pangmayaran, dokumén, jsb.

Nyirian data sareng sél anu tangtu kalayan warna anu béda pikeun langkung genah.


Nalika ngamimitian program, anjeun tiasa milih basa.

Choose language

Anjeun tiasa nyimpen jumlah data anu henteu terbatas, tinangtu kamampuan sistem operasi.

Nampi bahan, sadia gancang sarta tanpa straining, ngaliwatan pamakéan mesin pencari kontekstual.

Salinan cadangan sacara otomatis disimpen dina server jauh, anjeun ngan ukur kedah ngalebetkeun kaping pikeun palaksanaanna.

Pesen massal atanapi pribadi ka klien dilaksanakeun ngalangkungan SMS, MMS atanapi e-mail.

Panarimaan pangmayaran, dina bentuk naon waé, sacara tunai sareng non-tunai, kalayan nampi komisi gratis.

Sadaya jinis mata uang asing ditampi, tunduk kana panggunaan konverter.

  • order

Akunting pikeun klien di CRM

Akunting pikeun jam gawé, nangtukeun jumlah pasti waktu digawé, dina dasar nu gajih dijieun.

Akuntansi, kontrol, analisa, dilaksanakeun dina dasar integrasi sareng kaméra pidéo, kalayan alat sareng aplikasi tambahan, sareng alat gudang.

Biaya rendah, kalayan bonus anu saé, dina bentuk biaya bulanan gratis.

Anjeun ogé tiasa ngembangkeun modul, sacara pribadi pikeun bisnis anjeun.

Akunting dina majalah sareng tabel dilaksanakeun gancang sareng éfisién.

Formasi laporan, nyandak kana akun nu, anjeun tiasa ningali Profitability organisasi, sagemblengna gratis.