1. USU
 2.  ›› 
 3. Programe për automatizimin e biznesit
 4.  ›› 
 5. Kontabiliteti në CRM
Vlerësim: 4.9. Numri i organizatave: 671
rating
Vendet: Të gjithë
Sistemi operativ: Windows, Android, macOS
Grupi i programeve: Automatizimi i biznesit

Kontabiliteti në CRM

 • E drejta e autorit mbron metodat unike të automatizimit të biznesit që përdoren në programet tona.
  E drejta e autorit

  E drejta e autorit
 • Ne jemi një botues i verifikuar i softuerit. Kjo shfaqet në sistemin operativ kur ekzekutojmë programet dhe versionet tona.
  Botues i verifikuar

  Botues i verifikuar
 • Ne punojmë me organizata anembanë botës, nga bizneset e vogla tek ato të mëdha. Kompania jonë është e përfshirë në regjistrin ndërkombëtar të kompanive dhe ka një shenjë elektronike besimi.
  Shenjë besimi

  Shenjë besimi


Tranzicion i shpejtë.
Çfarë doni të bëni tani?

Nëse dëshironi të njiheni me programin, mënyra më e shpejtë është që fillimisht të shikoni videon e plotë dhe më pas të shkarkoni versionin demo falas dhe të punoni vetë me të. Nëse është e nevojshme, kërkoni një prezantim nga mbështetja teknike ose lexoni udhëzimet.Kontabiliteti në CRM - Pamja e ekranit të programit

Një zhvillim i specializuar nga kompania Universal Accounting System, i krijuar me qëllim kryerjen e kontabilitetit në CRM, analizën, kontrollin, menaxhimin dhe paraqitjen e raporteve të nevojshme, me mirëmbajtje dhe ruajtje të plotë të dokumentacionit. Softueri ynë është kaq i gjithanshëm dhe i automatizuar sa ndryshon ndjeshëm nga aplikacionet e ngjashme, së pari, nga një ndryshim i rëndësishëm në kosto dhe mungesa e plotë e një tarife abonimi. Së dyti, prania e një sërë veçorish dhe modulesh të zhvilluara shtesë, personalisht me kërkesën tuaj, rrisin efikasitetin dhe efikasitetin duke automatizuar proceset e prodhimit.

Cilësimet e përshtatshme dhe fleksibël të konfigurimit do të jenë të disponueshme për të kuptuar dhe menaxhuar, llogaritur dhe analizuar nga të gjithë punonjësit, madje edhe përdoruesit e qartë. Ndërfaqe shumëfunksionale, përshtatet për çdo përdorues, duke ofruar aktivitete pune dhe një vendndodhje të përshtatshme të parametrave të nevojshëm në desktop. Për të shmangur konfuzionin në sistemin e kontabilitetit CRM, për çdo punonjës jepen të drejta dhe kode personale të aksesit për të aktivizuar aksesin në llogarinë personale. Programi i kontabilitetit CRM kap, regjistron dhe ruan automatikisht të gjithë informacionin dhe dokumentacionin në një server të largët për një kohë të gjatë. Do të jetë e mundur të gjenden shpejt dokumentet ose të dhënat e nevojshme, pa humbur shumë kohë, duke marrë parasysh përdorimin e një motori kërkimi kontekstual. Rezultatet e sistemit të kontabilitetit CRM do t'ju befasojnë këndshëm, veçanërisht modaliteti me shumë përdorues, i cili u siguron të gjithë punonjësve akses dhe punë në materialet e nevojshme në çdo kohë, pa vështirësi të panevojshme. Diferencimi i të drejtave të përdorimit e bën shërbimin edhe më të besueshëm dhe cilësor, sepse në këtë mënyrë është e mundur të shmanget rrjedhja e të dhënave të informacionit.

Në zhvillimin e çdo biznesi, menaxhimi i dokumenteve është një nga vendet e para, sepse. në kontratat, raportet, materialet statistikore dhe analitike ruhen të gjitha informacionet mbi aktivitetet e kompanisë, prandaj cilësia e të dhënave dhe korrigjimit duhet të trajtohet me gjithë përgjegjësi. Për fat të mirë, në programin tonë të automatizuar, ka futje automatike, importim të të dhënave nga burime të ndryshme, transferim të dokumenteve dhe informacioneve me e-mail ose me mesazhe SMS, si në mënyrë selektive ashtu edhe me shumicë në të gjithë tabelën CRM. Në sistemin e kontabilitetit CRM, tabela dhe revista të ndryshme mund të gjenerohen automatikisht duke përdorur shabllone dhe mostra që janë të lehta për t'u formatuar në formatin që ju nevojitet, sepse programi USU mbështet të gjitha formatet e dokumenteve. Një sistem i përshtatshëm navigimi do t'ju kërkojë dokumentet e nevojshme dhe vendndodhjen e tyre. Planifikuesi i detyrave ju lejon të mos shqetësoheni për kryerjen e operacioneve të caktuara, sepse ju dhe punonjësit tuaj do të merrni njoftim në kohë për takimet, negociatat, telefonatat dhe operacionet e tjera të planifikuara. Kështu, ju rritni jo vetëm produktivitetin, por edhe statusin e organizatës.

Gjithashtu, në sistemin CRM gjenerohen automatikisht raporte të ndryshme (statistikore dhe analitike), mund të hartohen skema dhe ndërtimi i itinerareve, orareve dhe planeve të tjera. Kontabiliteti i kohës së punës regjistron jo vetëm sasinë e kohës së punuar, por edhe cilësinë dhe efikasitetin e aktiviteteve të punës, në bazë të të cilave paguhen pagat.

Softueri USU për kontabilitetin CRM është aq i larmishëm sa do të duhet shumë kohë për të renditur të gjitha mundësitë, që ia vlen peshën e tij në ar me ju, do të jetë shumë më produktive të analizoni dhe testoni sistemin në biznesin tuaj, duke përdorur versioni i testimit, i cili është i disponueshëm falas në faqen tonë të internetit. Për pyetje shtesë, specialistët tanë do t'ju këshillojnë.

Kush është zhvilluesi?

Akulov Nikolai

Kryeprogramues i cili mori pjesë në hartimin dhe zhvillimin e këtij softueri.

Data e rishikimit të kësaj faqeje:
2024-04-18

Kjo video mund të shikohet me titra në gjuhën tuaj.

Mbajtja e të dhënave përmes një sistemi të automatizuar CRM nga USU do të jetë e lehtë dhe efikase.

Futja automatike e të dhënave bën të mundur arritjen e të dhënave ideale dhe korrekte për punë të mëtejshme në kontabilitet, si dhe optimizimin e kohës së punës së punonjësve.

Modaliteti me shumë përdorues siguron akses të përgjithshëm dhe të njëkohshëm në një bazë të dhënash të vetme CRM, duke ofruar të dhëna dhe dokumentacion të papenguar të kontabilitetit.

Menaxheri mund të monitorojë të gjithë punën, cilësinë dhe efikasitetin në të gjitha operacionet e prodhimit, duke kontrolluar aktivitetet e punonjësve dhe cilësinë e tyre, produktivitetin dhe përfitimin e ndërmarrjes.

Qasje në distancë, e mundur duke përdorur një aplikacion celular.


Kur filloni programin, mund të zgjidhni gjuhën.

Kush është përkthyesi?

Khoilo Roman

Kryeprogramues i cili mori pjesë në përkthimin e këtij softueri në gjuhë të ndryshme.

Choose language

Nuk ka asnjë tarifë abonimi gjatë funksionimit të sistemit tonë të kontabilitetit CRM.

Kostoja e ulët e shërbimeve është një tipar dallues i programit tonë të kontabilitetit.

Të dhënat përditësohen rregullisht për të ofruar menaxhim të saktë dhe cilësor të rasteve.

Kërkimi i të dhënave operacionale është i mundur për shkak të motorit të kërkimit kontekstual.

Mbajtja e tabelave të ndryshme, disponimi i përshtatshëm i informacionit për klientët, punonjësit, shërbimet dhe mallrat, etj.Porosit një kontabilitet në CRM

Për të blerë programin, thjesht telefononi ose na shkruani. Specialistët tanë do të bien dakord me ju për konfigurimin e duhur të softuerit, do të përgatisin një kontratë dhe një faturë për pagesë.Si të blini programin?

Instalimi dhe trajnimi bëhen nëpërmjet internetit
Koha e përafërt e kërkuar: 1 orë, 20 minutaGjithashtu mund të porosisni zhvillimin e softuerit me porosi

Nëse keni kërkesa të veçanta për softuer, porosisni zhvillimin e personalizuar. Atëherë nuk do t'ju duhet të përshtateni me programin, por programi do të përshtatet me proceset tuaja të biznesit!
Kontabiliteti në CRM

Theksimi i parametrave të nevojshëm të informacionit, me ngjyra të ndryshme.

Modulet mund të modifikohen në varësi të dëshirave dhe nevojave tuaja të punës.

Në një program, është e mundur të kryhet kontabiliteti për disa departamente dhe degë, duke u integruar në një rrjet lokal.

Ofrimi i informacionit për klientët, mundësisht me shumicë ose personalisht nëpërmjet SMS, MMS dhe Email.

Integrimi me video kamera, me sistemin 1C, me pajisje ruajtëse, printera, etj.

Ruajtja automatike e të gjitha të dhënave dhe dokumenteve në një server në distancë për shumë vite, pa shtrembërim dhe fshirje të informacionit.