1. USU
 2.  ›› 
 3. Програми за автоматизација на бизнисот
 4.  ›› 
 5. !!!6
Рејтинг: 4.9. Број на организации: 529
rating
Земји: Сите
Операционен систем: Windows, Android, macOS
Група на програми: Бизнис автоматизација

!!!6

 • Авторското право ги штити уникатните методи на деловна автоматизација што се користат во нашите програми.
  Авторски права

  Авторски права
 • Ние сме потврден издавач на софтвер. Ова се прикажува во оперативниот систем кога ги извршуваме нашите програми и демо-верзии.
  Потврден издавач

  Потврден издавач
 • Ние работиме со организации ширум светот од мали бизниси до големи. Нашата компанија е вклучена во меѓународниот регистар на компании и има електронски знак за доверба.
  Знак на доверба

  Знак на доверба


Брза транзиција.
Што сакаш да правиш сега?

Доколку сакате да се запознаете со програмата, најбрзиот начин е прво да го погледнете целосното видео, а потоа да ја преземете бесплатната демо верзија и сами да работите со неа. Доколку е потребно, побарајте презентација од техничка поддршка или прочитајте ги упатствата.!!!6 - Слика од екранот на програмата

Специјализиран развој од компанијата „Универзален сметководствен систем“, создаден со цел водење на сметководство во CRM, анализа, контрола, управување и доставување на потребните извештаи, со целосно одржување и зачувување на документацијата. Нашиот софтвер е толку разновиден и автоматизиран што значително се разликува од сличните апликации, прво, со значителна разлика во трошоците и целосно отсуство на претплата. Второ, присуството на различни функции и дополнително развиени модули, лично на ваше барање, ја зголемуваат ефикасноста и ефикасноста преку автоматизирање на производните процеси.

Практични и флексибилни конфигурациски поставки ќе бидат достапни за разбирање и управување, сметководство и анализа на сите вработени, дури и на експлицитните корисници. Мултифункционален интерфејс, се прилагодува на секој корисник, обезбедувајќи работни активности и погодна локација на потребните параметри на работната површина. За да се избегне забуна во системот за сметководство CRM, за секој вработен се обезбедуваат лични права за пристап и шифри за активирање на пристапот до личната сметка. Сметководствената програма CRM ги снима, снима и автоматски ги зачувува сите информации и документација на оддалечен сервер долго време. Ќе биде можно брзо да се најдат потребните документи или податоци, без да се губи премногу време, земајќи ја предвид употребата на контекстуален пребарувач. Резултатите од сметководствениот систем CRM пријатно ќе ве изненадат, особено режимот за повеќе корисници, кој на сите вработени им овозможува пристап и работа на потребните материјали во секое време, без непотребни тешкотии. Диференцирањето на правата за користење ја прави алатката уште посигурна и поквалитетна, бидејќи на овој начин е можно да се избегне истекување на податоци од информации.

Во водењето на секој бизнис, управувањето со документи е едно од првите места, бидејќи. во договорите, извештаите, статистичките и аналитичките материјали, се чуваат сите информации за активностите на компанијата, затоа квалитетот на внесувањето и корекцијата мора да се третира со сета одговорност. За среќа, во нашата автоматизирана програма има автоматско внесување, увоз на податоци од различни извори, пренос на документи и информации преку е-пошта или преку СМС пораки, селективно и на големо низ целата CRM табела. Во системот за сметководство CRM, различни табели и списанија може автоматски да се генерираат со користење на шаблони и примероци кои лесно се форматираат во формат што ви треба, бидејќи програмата USU ги поддржува сите формати на документи. Удобен систем за навигација ќе ве поттикне за потребните документи и нивната локација. Планерот на задачи ви овозможува да не се грижите за извршување на одредени операции, бидејќи вие и вашите вработени ќе добиете навремено известување за состаноци, преговори, телефонски повици и други планирани операции. Така, ја зголемувате не само продуктивноста, туку и статусот на организацијата.

Исто така, различни извештаи (статистички и аналитички) автоматски се генерираат во системот CRM, може да се дизајнираат шеми и да се изградат рути, распореди и други планови. Сметководството за работното време го евидентира не само износот на одработеното време, туку и квалитетот и ефикасноста на работните активности, врз основа на кои се исплаќаат платите.

Софтверот USU за CRM сметководство е толку разновиден што ќе биде потребно многу време за да ги наведете сите можности, што е вредно за злато кај вас, ќе биде многу попродуктивно да го анализирате и тестирате системот на сопствен бизнис, користејќи тест верзијата, која е достапна бесплатно на нашата веб-страница. За дополнителни прашања, нашите специјалисти ќе се консултираат со вас.

Кој е инвеститорот?

Акулов Николај

Експерт и главен програмер кој учествуваше во дизајнот и развојот на овој софтвер.

Датум на прегледување на оваа страница:
2024-05-30

Ова видео може да се прегледа со титлови на вашиот јазик.

Водењето евиденција преку автоматизиран CRM систем од USU ќе биде лесно и ефикасно.

Автоматското внесување податоци овозможува да се постигнат идеални и точни податоци за понатамошна работа на сметководството, како и оптимизирање на работното време на вработените.

Режимот за повеќе корисници обезбедува општ и истовремен пристап до една база на податоци CRM, обезбедувајќи непречени сметководствени податоци и документација.

Менаџерот може да ја следи целата работа, квалитет и ефикасност во сите производствени операции, контролирајќи ги активностите на вработените и нивниот квалитет, продуктивност и профитабилност на претпријатието.

Далечински пристап, можен со помош на мобилна апликација.


Кога ја стартувате програмата, можете да го изберете јазикот.

Кој е преведувачот?

Хоило Роман

Главен програмер кој учествуваше во преводот на овој софтвер на различни јазици.

Choose language

Нема претплата за време на работењето на нашиот CRM сметководствен систем.

Ниската цена на алатката е карактеристична карактеристика на нашата сметководствена програма.

Податоците редовно се ажурираат за да се обезбеди точно и квалитетно управување со случаите.

Пребарувањето на оперативните податоци е можно поради контекстуалниот пребарувач.

Одржување на различни табели, практично располагање со информации за клиентите, вработените, услугите и стоките итн.!!!8

За да ја купите програмата, само јавете се или пишете ни. Нашите специјалисти ќе се договорат со вас за соодветната конфигурација на софтверот, ќе подготват договор и фактура за плаќање.Како да ја купите програмата?

Инсталирањето и обуката се вршат преку Интернет
Приближно потребно време: 1 час, 20 минутиИсто така, можете да нарачате сопствен развој на софтвер

Ако имате посебни барања за софтвер, нарачајте сопствен развој. Тогаш нема да мора да се прилагодувате на програмата, но програмата ќе се прилагоди на вашите деловни процеси!
!!!6

Истакнување на потребните параметри за информации, во различни бои.

Модулите може да се менуваат во зависност од вашите желби и работни потреби.

Во една програма, можно е да се изврши сметководство за неколку одделенија и филијали, интегрирајќи се преку локална мрежа.

Обезбедување информации на клиентите, можеби на големо или лично