1. USU
  2.  ›› 
  3. Program pikeun automation bisnis
  4.  ›› 
  5. Akuntansi pikeun kiridit hutang
Rating: 4.9. Jumlah organisasi: 335
rating
Nagara: Sadayana
Sistem operasi: Windows, Android, macOS
Grup program: Automation bisnis

Akuntansi pikeun kiridit hutang

  • Hak cipta ngajaga metodeu unik pikeun otomatisasi bisnis anu dianggo dina program urang.
    Hak cipta

    Hak cipta
  • Kami mangrupikeun penerbit parangkat lunak anu diverifikasi. Ieu dipintonkeun dina sistem operasi nalika ngajalankeun program urang jeung demo-versi.
    penerbit diverifikasi

    penerbit diverifikasi
  • Kami damel sareng organisasi di sakumna dunya tina usaha leutik dugi ka anu ageung. Perusahaan kami kalebet dina daptar perusahaan internasional sareng gaduh tanda amanah éléktronik.
    Tanda kapercayaan

    Tanda kapercayaan


Transisi gancang.
Naon anu anjeun hoyong laksanakeun ayeuna?

Upami anjeun hoyong kenal sareng program éta, cara panggancangna nyaéta mimiti nonton pidéo lengkep, teras unduh versi demo gratis sareng damel sareng éta nyalira. Upami diperlukeun, ménta presentasi ti rojongan teknis atawa baca parentah.



Akuntansi pikeun kiridit hutang - Potret layar program

Akuntansi hutang kiridit dina Software USU saluyu pisan sareng peraturan akuntansi, anu ngabagi hutang, gumantung kana periode pembayaran pinjaman anu ditampi, numutkeun perjanjian, kana jangka panjang - periode pembayaran hutang langkung ti 12 bulan , sareng jangka pondok, nalika hutang kedah dibayar sateuacan béakna periode taunan. Sumawona, akuntansi hutang kana kiridit anu ditampi diatur ngan ukur ku dua kategori ieu tapi ogé ku tukang kiridit sareng tukang nginjeum. Ieu ditangtukeun ku status organisasi anu masang parangkat lunak ieu, anu tiasa dianggo ku pihak mana waé dina perjanjian pinjaman, sanaos, upami anjeun ngémutan, yén poko bahasan nyaéta kiridit anu ditampi, sareng akuntansi na, éta hartosna kami anu nyarioskeun ngeunaan perusahaan anu nyimpen rékaman pinjaman anu ditampi.

Kontrol kana hutang anu ayeuna dina kiridit anu ditampi diadegkeun dina database pinjaman, dimana kiridit anu ditampi ngabentuk sejarahna, mimitian ti tanggal pangajuan aplikasi, persetujuan saterasna, sareng mindahkeun dana kana rekening anu saluyu, transaksi hutang ngémutan istilah sareng jumlah anu kudu dibayar, pamayaran komisi, sareng persén. Unggal kiridit anu ditampi, ngagaduhan 'dossier' unik dina database ieu kalayan status anu ditugaskeun anu ngagambarkeun kaayaan hutang ayeuna, sareng statusna, ditangtukeun ku warna, anu ku pangguna program sacara visual ngawaskeun minuhan kawajiban pikeun mayaran hutang ieu. Status hutang dina pinjaman anu ditampi ngagaduhan sababaraha status, kalebet pambayaran tepat waktu dina jadwal, ngalanggar tenggat waktos pamayaran, tunda, akrual tina hukuman, sareng anu sanés. Pamaké ngabédakeun status numutkeun tingkat masalahna, tanpa nyéépkeun waktos muka unggal dokumén pikeun ngabiasakeun diri sareng status hutang.

Saha pamekar?

Akulov Nikolay

Kapala programmer anu ilubiung dina rarancang jeung ngembangkeun software ieu.

Tanggal kaca ieu reviewed:
2024-04-18

Pidéo ieu tiasa ditingali nganggo tarjamahan dina basa anjeun nyalira.

Konfigurasi akuntansi hutang kana pinjaman anu ditampi suksés ngalaksanakeun salah sahiji tugas utami - éta ngahémat waktos karyawan sareng ngabayangkeun indikator kinerja pikeun mastikeun penilitian gancang tina prosés damel, anu ngamungkinkeun pikeun ningkatkeun épisiénsi prosés sareng produktivitas staf, anu kauntungan perusahaan, bari sacara gampang ngatur inpormasi ngeunaan hutang ngeunaan kiridit anu ditampi sareng nyusun prosedur akuntansi na. Pamasangan konfigurasi akuntansi hutang ngeunaan pinjaman anu ditampi dilaksanakeun ku pamekar, saatos éta mangrupikeun presentasi pondok pikeun sadaya kamampuan parangkat lunak anu disayogikeun, anu henteu sakedik, anu ngamungkinkeun pikeun ngabébaskeun staf tina ngalaksanakeun seueur tugas sadidinten , utamina tina partisipasi dina akuntansi sareng perhitungan. Janten, ieu carana sistem akuntansi otomatis bakal ngalaksanakeun prosedur ieu sacara mandiri, nyayogikeun perusahaan kalayan akurasi sareng kagancangan ngolah data anu bakal direkam.

Sumawona, pagawé henteu deui kalibet dina pembentukan dokumén naon waé. Konfigurasi akuntansi hutang kana kiridit anu nampi ngajantenkeun nyalira, sacara bébas dioperasikeun ku data anu aya dina sistem sareng bank bentuk anu diwangun di dalamnya, disiapkeun khusus pikeun ngalaksanakeun padamelan ieu. Dokuméntasi anu dihasilkeun sacara otomatis saluyu sareng sadaya sarat, nyumponan pamundut sareng tujuanana, ieu diawasi ku inpormasi sareng basis rujukan, ogé diwangun kana sistem akuntansi, dimana sadaya ketentuan, peraturan, norma, sareng standar dikumpulkeun, kalebet persiapan laporan kauangan. Basisna ngalaksanakeun pangimeutan rutin ngeunaan munculna amandemen énggal pikeun dokumén pangaturan anu aya, anu ngémutan sareng ngaluyukeun setélan dina sistem éta sorangan pikeun kéngingkeun hasil anu mutahir dina itungan sareng persiapan dokumén. Ketersediaan basa inpormasi sareng rujukan ogé nyayogikeun setting itungan, anu ngamungkinkeun perhitungan otomatis kumargi unggal operasi nampi ungkapan nilai ngémutan standar anu ditetepkeun dina industri sareng ditepikeun dina basa.


Nalika ngamimitian program, anjeun tiasa milih basa.

Saha penerjemahna?

Khoilo Roman

Kapala programer anu milu narjamahkeun parangkat lunak ieu kana basa anu béda.

Choose language

Tanggung jawab pangguna ngan ukur ngan ukur hiji operasi - tambahan tepat waktuna pikeun program bacaan anu diala nalika ngalaksanakeun tugas dina kompeténsi. Dumasar kana dasarna, sistem akuntansi otomatis ngalaksanakeun kalkulasi instan tina indikator ayeuna anu aya hubunganana sareng parobihan anu ditampi, ngawangun deui pedaran prosés anu ayeuna, ku sabab éta, éta resep kana panarimaan langsung inpormasi primér sareng arus ti pangguna, memotivasi aranjeunna pikeun aktip ilubiung dina prosedur Éntri data ku otomatis ngitung upah sapotong-tingkat pangguna, tempo volume karya didaptarkeun dina log karya éléktronik. Dina waktos anu sasarengan, pangguna damel dina bentuk éléktronik pribadi, inpormasi anu dipasang di jerona ditandaan ku login, anu sadayana nampi kecap konci pelindung pikeun ngalebetkeun program pikeun ngajaga kerahasiaan inpormasi resmi, sareng kusabab éta, ngagaduhan pribadi tanggel waler pikeun kualitas data sareng waktos tina inputna kana sistem.

Salaku tambahan kana dasar kiridit, CRM dipidangkeun salaku basis nasabah, dimana akuntansi interaksi sareng aranjeunna diatur, riwayat kontak lengkep disusun tina momen pendaptaran. Masing-masing file pribadi ngandung data pribadi, kontak, arsip dokumén, poto, sareng daptar detil padamelan anu dilakukeun ku tanggal - telepon, serat, rapat, sareng penerbitan pinjaman. CRM ogé nyimpen sadaya tawaran anu ditawarkeun ka klién, téks tina kiriman anu dikirim, salinan dokumén idéntitas, sareng poto tina webcam anu dilampirkeun.



Pesen akuntansi pikeun hutang kiridit

Pikeun meuli program, ngan nelepon atawa nulis ka kami. Spesialis kami bakal satuju sareng anjeun dina konfigurasi parangkat lunak anu pas, nyiapkeun kontrak sareng invoice pikeun mayar.



Kumaha mésér program?

Pamasangan sareng pelatihan dilakukeun ngalangkungan Internét
Perkiraan waktos diperyogikeun: 1 jam, 20 menit



Anjeun oge bisa mesen ngembangkeun software custom

Upami Anjeun gaduh syarat software husus, mesen ngembangkeun custom. Satuluyna anjeun teu kudu adaptasi jeung program, tapi program bakal disaluyukeun jeung prosés bisnis Anjeun!




Akuntansi pikeun kiridit hutang

Pikeun mastikeun interaksi luar, fungsi komunikasi éléktronik dina sababaraha format - Viber, SMS, e-mail, nelepon sora, anu dianggo pikeun ngadukung milis sareng ngawartosan. Klién dilaporkeun sacara otomatis dumasar kana tanggal kematangan anu ditangtukeun dina database hutang kiridit. Aya panginget ngeunaan tanggal sareng jumlah pamayaran, béja pikeun pinalti. Kiriman disusun pikeun tujuan pariwara pikeun ngamajukeun jasa sareng dina format anu béda, gumantung kana alesan anu dipilih pikeun ngadukung ngahubungi - masing-masing, dina jumlah anu seueur, sareng ka kelompok target.

Dokuméntasi anu dihasilkeun sacara otomatis kalebet jinis pelaporan, kalebet kauangan, akuntansi, statistik sareng wajib, kontrak standar, sareng faktur. Nalika ngadamel aplikasi kiridit, program sacara otomatis ngahasilkeun perjanjian pinjaman di MS Word kalayan detil nasabah kalebet na sareng kondisi pinjaman anu disatujuan. Nalika ngalamar kiridit, program sacara otomatis ngitung pamayaran ngémutan tingkat bunga, ngarobih jumlahna nalika nilai tukeur turun-turun, upami pinjaman dikaluarkeun dina éta. Sistem otomatis ngajaga statistik dina sadaya indikator, kalebet jumlah aplikasi anu disatujuan sareng ditolak, anu ngamungkinkeun perencanaan anu épéktip. Dumasar kana akuntansi statistik, pelaporan internal nuju dibentuk ku analisa sareng penilaian sadaya jinis padamelan, anu ngamungkinkeun pikeun ningkatkeun kualitasna sareng ngajantenkeun pertumbuhan anu nguntungkeun.

Analisis indikator anu ayeuna ngamungkinkeun urang pikeun nganilai kagiatan klién dina jangka waktu anu tangtu, paménta pinjaman, épisiénsi staf, nyimpang tina jadwal pamayaran, sareng hutang pokok. Ngalaporkeun analitik dipidangkeun dina bentuk anu merenah sareng visual - tabel, diagram, sareng grafik anu ngabayangkeun pentingna unggal indikator dina ngahasilkeun kauntungan. Analisis sumberdaya kauangan ngamungkinkeun anjeun nganilai kualitas portopolio kiridit, nangtoskeun kasesuaianana biaya individu, pikeun ngaidentipikasi biaya prosés anu teu produktif sareng jumlah hutang.

Pamasangan program dilakukeun ku staf Perangkat Lunak USU. Hijina sarat pikeun alat digital nyaéta sistem operasi Windows. Saatos dipasang, aya presentasi kamampuan aplikasi kanggo akuntansi hutang kiridit.