Çmimi: mujore
Blini programin

Të gjitha pyetjet mund t’i dërgoni në: info@usu.kz
 1. Zhvillimi i softverit
 2.  ›› 
 3. Programe për automatizimin e biznesit
 4.  ›› 
 5. kontabilizimi i borxhit të kredive
Vlerësim: 4.9. Numri i organizatave: 782
rating
Vendet: Të gjithë
Sistemi operativ: Windows, Android, macOS
Grupi i programeve: USU software
Qëllim: Automatizimi i biznesit

kontabilizimi i borxhit të kredive

 • E drejta e autorit mbron metodat unike të automatizimit të biznesit që përdoren në programet tona.
  E drejta e autorit

  E drejta e autorit
 • Ne jemi një botues i verifikuar i softuerit. Kjo shfaqet në sistemin operativ kur ekzekutojmë programet dhe versionet tona.
  Botues i verifikuar

  Botues i verifikuar
 • Ne punojmë me organizata anembanë botës, nga bizneset e vogla tek ato të mëdha. Kompania jonë është e përfshirë në regjistrin ndërkombëtar të kompanive dhe ka një shenjë elektronike besimi.
  Shenjë besimi

  Shenjë besimi


Tranzicion i shpejtë.
Çfarë doni të bëni tani?kontabilizimi i borxhit të kredive
Kjo video mund të shikohet me titra në gjuhën tuaj.
Kur filloni programin, mund të zgjidhni gjuhën.
Choose language

Program i klasit premium me një çmim të përballueshëm

1. Krahasoni konfigurimet

Krahasoni konfigurimet e programit arrow

2. Zgjidhni një monedhë

JavaScript është fikur

3. Llogaritni koston e programit

4. Nëse është e nevojshme, porositni një server virtual me qira

Në mënyrë që të gjithë punonjësit tuaj të punojnë në të njëjtën bazë të dhënash, ju nevojitet një rrjet lokal ndërmjet kompjuterëve (me kabllo ose Wi-Fi). Por gjithashtu mund të porosisni instalimin e programit në cloud nëse:

 • Ju keni më shumë se një përdorues, por nuk ka rrjet lokal midis kompjuterëve.
  Nuk ka rrjet lokal

  Nuk ka rrjet lokal
 • Disa punonjësve u kërkohet të punojnë nga shtëpia.
  Punë nga shtëpia

  Punë nga shtëpia
 • Ju keni disa degë.
  Ka degë

  Ka degë
 • Ju dëshironi të keni kontrollin e biznesit tuaj edhe gjatë pushimeve.
  Kontroll nga pushimet

  Kontroll nga pushimet
 • Është e nevojshme të punoni në program në çdo kohë të ditës.
  Punoni në çdo kohë

  Punoni në çdo kohë
 • Ju dëshironi një server të fuqishëm pa shpenzime të mëdha.
  Server i fuqishëm

  Server i fuqishëm


Llogaritni koston e një serveri virtual arrow

Ju paguani vetëm një herë për vetë programin. Dhe për cloud pagesa bëhet çdo muaj.

5. Nënshkruani kontratën

Dërgoni detajet e organizatës ose thjesht pasaportën tuaj për të lidhur një marrëveshje. Kontrata është garancia juaj se do të merrni atë që ju nevojitet. Kontrata

Kontrata e nënshkruar do të duhet të na dërgohet si një kopje e skanuar ose si një fotografi. Ne dërgojmë kontratën origjinale vetëm për ata që kanë nevojë për një version në letër.

6. Paguani me kartë ose një mënyrë tjetër

Karta juaj mund të jetë në një monedhë që nuk është në listë. Nuk është problem. Ju mund të llogarisni koston e programit në dollarë amerikanë dhe të paguani në monedhën tuaj amtare me kursin aktual. Për të paguar me kartë, përdorni faqen e internetit ose aplikacionin celular të bankës suaj.

Mënyrat e mundshme të pagesës

 • transferte bankare
  Bank

  transferte bankare
 • Pagesa me karte
  Card

  Pagesa me karte
 • Paguani përmes PayPal
  PayPal

  Paguani përmes PayPal
 • Transferimi ndërkombëtar Western Union ose ndonjë tjetër
  Western Union

  Western Union
 • Automatizimi nga organizata jonë është një investim i plotë për biznesin tuaj!
 • Këto çmime janë të vlefshme vetëm për blerjen e parë
 • Ne përdorim vetëm teknologji të avancuara të huaja dhe çmimet tona janë të disponueshme për të gjithë

Krahasoni konfigurimet e programit

Zgjedhja popullore
Ekonomik Standard profesionale
Funksionet kryesore të programit të zgjedhur Shikoni videon arrow down
Të gjitha videot mund të shikohen me titra në gjuhën tuaj
exists exists exists
Mënyra e funksionimit me shumë përdorues kur blini më shumë se një licencë Shikoni videon arrow down exists exists exists
Mbështetje për gjuhë të ndryshme Shikoni videon arrow down exists exists exists
Mbështetje e harduerit: skanues barkodi, printera faturash, printera etiketash Shikoni videon arrow down exists exists exists
Përdorimi i metodave moderne të postimit: Email, SMS, Viber, telefonimi automatik me zë Shikoni videon arrow down exists exists exists
Aftësia për të konfiguruar plotësimin automatik të dokumenteve në formatin Microsoft Word Shikoni videon arrow down exists exists exists
Mundësia për të personalizuar njoftimet e dolli Shikoni videon arrow down exists exists exists
Zgjedhja e një dizajni programi Shikoni videon arrow down exists exists
Aftësia për të personalizuar importimin e të dhënave në tabela Shikoni videon arrow down exists exists
Kopjimi i rreshtit aktual Shikoni videon arrow down exists exists
Filtrimi i të dhënave në një tabelë Shikoni videon arrow down exists exists
Mbështetje për mënyrën e grupimit të rreshtave Shikoni videon arrow down exists exists
Caktimi i imazheve për paraqitje më vizuale të informacionit Shikoni videon arrow down exists exists
Realiteti i shtuar për edhe më shumë dukshmëri Shikoni videon arrow down exists exists
Fshehja e përkohshme e kolonave të caktuara nga secili përdorues për vete Shikoni videon arrow down exists exists
Fshehja e përhershme e kolonave ose tabelave specifike për të gjithë përdoruesit e një roli specifik Shikoni videon arrow down exists
Vendosja e të drejtave për rolet që të mund të shtojnë, modifikojnë dhe fshijnë informacione Shikoni videon arrow down exists
Përzgjedhja e fushave për të kërkuar Shikoni videon arrow down exists
Konfigurimi i disponueshmërisë së raporteve dhe veprimeve për role të ndryshme Shikoni videon arrow down exists
Eksporto të dhëna nga tabela ose raporte në formate të ndryshme Shikoni videon arrow down exists
Mundësia e përdorimit të Terminalit të Grumbullimit të të Dhënave Shikoni videon arrow down exists
Mundësia për të personalizuar një kopje rezervë profesionale të bazës së të dhënave tuaja Shikoni videon arrow down exists
Auditimi i veprimeve të përdoruesit Shikoni videon arrow down exists

Kthehu te çmimi arrow

Qiraja e një serveri virtual. Çmimi

Kur keni nevojë për një server cloud?

Qiraja e një serveri virtual është në dispozicion si për blerësit e Sistemit Universal të Kontabilitetit si një opsion shtesë, ashtu edhe si një shërbim i veçantë. Çmimi nuk ndryshon. Ju mund të porosisni një server me qira në cloud nëse:

 • Ju keni më shumë se një përdorues, por nuk ka rrjet lokal midis kompjuterëve.
 • Disa punonjësve u kërkohet të punojnë nga shtëpia.
 • Ju keni disa degë.
 • Ju dëshironi të keni kontrollin e biznesit tuaj edhe gjatë pushimeve.
 • Është e nevojshme të punoni në program në çdo kohë të ditës.
 • Ju dëshironi një server të fuqishëm pa shpenzime të mëdha.

Nëse jeni i aftë për harduer

Nëse jeni i aftë për harduerin, atëherë mund të zgjidhni specifikimet e kërkuara për harduerin. Menjëherë do t'ju llogaritet çmimi për marrjen me qira të një serveri virtual të konfigurimit të specifikuar.

Nëse nuk dini asgjë për harduerin

Nëse nuk jeni teknikisht i zgjuar, atëherë më poshtë:

 • Në paragrafin numër 1, tregoni numrin e njerëzve që do të punojnë në serverin tuaj cloud.
 • Më pas vendosni se çfarë është më e rëndësishme për ju:
  • Nëse është më e rëndësishme të marrësh me qira serverin më të lirë cloud, atëherë mos ndrysho asgjë tjetër. Lëvizni poshtë në këtë faqe, atje do të shihni koston e llogaritur për marrjen me qira të një serveri në re.
  • Nëse kostoja është shumë e përballueshme për organizatën tuaj, atëherë mund të përmirësoni performancën. Në hapin # 4, ndryshoni performancën e serverit në të lartë.

Konfigurimi i harduerit

JavaScript është i çaktivizuar, llogaritja nuk është e mundur, kontaktoni zhvilluesit për një listë çmimesh

Kontabiliteti i borxhit të kredisë në Softuerin USU është në përputhje të plotë me rregulloret e kontabilitetit, të cilat e ndajnë borxhin, varësisht nga periudha e ripagimit të kredive të marra, sipas marrëveshjes, në afatgjatë - periudha e ripagimit të borxhit është më shumë se 12 muaj , dhe afatshkurtër, kur borxhi duhet të paguhet para skadimit të periudhës vjetore. Për më tepër, llogaritja e borxhit për kreditë e marra organizohet jo vetëm nga këto dy kategori, por edhe nga kreditorët dhe huamarrësit. Kjo përcaktohet nga statusi i organizatës që instaloi këtë softuer, i cili mund të përdoret nga secila palë në marrëveshjen e huasë, megjithëse, nëse e konsideroni, se tema e diskutimit janë kreditë e marra dhe llogaritja e tyre, kjo do të thotë që ne po flasin për ndërmarrjen që mban evidencë të kredive të marra.

Kontrolli mbi borxhin aktual të kredive të marra përcaktohet në bazën e të dhënave të kredisë, ku kreditë e marra formojnë historikun e tyre, duke filluar nga data e paraqitjes së aplikimit, miratimi i tij pasues, dhe transferimi i fondeve në llogarinë përkatëse, transaksionet e borxhit duke marrë parasysh kushtet dhe shumat që duhet paguar, pagesa e komisioneve dhe përqindja. Çdo kredi e marrë, ka 'dosjen' e saj unike në këtë bazë të dhënash me një status të caktuar që karakterizon gjendjen aktuale të borxhit, dhe statusi, nga ana tjetër, përcaktohet nga ngjyra, me të cilën përdoruesit e programit monitorojnë vizualisht përmbushjen e detyrimeve për të shlyer këtë borxh. Statusi i borxhit në kredinë e marrë ka disa statuse, përfshirë pagesën në kohë në orar, shkeljen e afateve të pagesës, vonesat, përllogaritjen e gjobave dhe të tjera. Përdoruesi diferencon statuset sipas shkallës së tyre të problemit, pa kaluar kohë për hapjen e secilit dokument për t'u njohur me statusin e borxhit.

Konfigurimi i llogaritjes së borxhit për kreditë e marra përmbush me sukses një nga detyrat e tij kryesore - kursen kohën e stafit dhe vizualizon treguesit e performancës për të siguruar një vlerësim të shpejtë të proceseve të punës, gjë që bën të mundur rritjen e efikasitetit të proceseve dhe produktivitetin e stafit, përfitimi i ndërmarrjes, ndërsa organizon në mënyrë të përshtatshme informacionin mbi borxhin për kreditë e marra dhe strukturon procedurat e kontabilitetit të saj. Instalimi i konfigurimit të një kontabiliteti të borxhit për kreditë e marra kryhet nga zhvilluesi, pas së cilës ofrohet një prezantim i shkurtër i të gjitha aftësive të softuerit, të cilat nuk janë aq të pakta, gjë që bën të mundur lirimin e stafit nga kryerja e shumë detyrave ditore , kryesisht nga pjesëmarrja në kontabilitet dhe llogaritjet. Kështu, kështu sistemi i automatizuar i kontabilitetit do t'i kryejë këto procedura në mënyrë të pavarur, duke i siguruar ndërmarrjes saktësinë dhe shpejtësinë e përpunimit të të dhënave që do të regjistrohen.

Për më tepër, punonjësit nuk janë më të përfshirë në formimin e ndonjë dokumenti. Konfigurimi i kontabilitetit të borxhit në kreditë e marra i bën ata në mënyrë të pavarur, të operojnë lirshëm me të dhënat e disponueshme në sistem dhe bankën e formularëve të vendosur në të, të përgatitur posaçërisht për të kryer këto punë. Dokumentacioni i gjeneruar automatikisht përputhet plotësisht me të gjitha kërkesat, plotëson kërkesën dhe qëllimin, kjo monitorohet nga informacioni dhe baza e referencës, gjithashtu e integruar në sistemin e kontabilitetit, ku janë mbledhur të gjitha dispozitat, rregulloret, normat dhe standardet, përfshirë përgatitja e pasqyrave financiare. Baza kryen monitorim të rregullt të shfaqjes së ndryshimeve të reja në dokumentet ekzistuese rregullatore, të cilat konsiderojnë dhe rregullojnë cilësimet në vetë sistemin për të marrë një rezultat të azhurnuar në llogaritjet dhe përgatitjen e dokumenteve. Disponueshmëria e bazës së informacionit dhe referencës gjithashtu siguron vendosjen e llogaritjes, e cila lejon llogaritjet automatike pasi që çdo operacion merr një shprehje vlere duke marrë parasysh standardet e vendosura në industri dhe të paraqitura në bazë.

Përgjegjësia e përdoruesve përfshin vetëm një operacion - shtimin në kohë të programit të leximeve të tyre të marra gjatë kryerjes së detyrave të punës brenda kompetencës. Mbi bazën e tyre, sistemi i automatizuar i kontabilitetit kryen një rillogaritje të menjëhershme të treguesve aktualë në lidhje me ndryshimin e marrë, duke rindërtuar përshkrimin e procesit aktual, prandaj, ai është i interesuar në marrjen e shpejtë të informacionit primar dhe aktual nga përdoruesit, duke i motivuar ata që të veprojnë në mënyrë aktive marrin pjesë në procedurën e futjes së të dhënave duke llogaritur automatikisht pagat e përdoruesve, duke marrë parasysh vëllimin e punës së regjistruar në regjistrat elektronikë të punës. Në të njëjtën kohë, përdoruesit punojnë në forma personale elektronike, informacioni i postuar në to shënohet me një hyrje, të cilën të gjithë e marrin së bashku me një fjalëkalim mbrojtës për të hyrë në program në mënyrë që të mbrojnë konfidencialitetin e informacionit zyrtar, dhe për këtë arsye, mban personale përgjegjësia për cilësinë e të dhënave të tyre dhe kohën e duhur të futjes së tyre në sistem.

Përveç bazës së kredive, CRM paraqitet si një bazë klientësh, ku organizohet kontabiliteti i ndërveprimit me ta, përpilohet një histori e detajuar e kontakteve që nga momenti i regjistrimit. Çdo skedar personal përmban të dhëna personale, kontakte, një arkiv dokumentesh, fotografi dhe një listë të detajuar të punës së kryer sipas datës - thirrjet, letrat, takimet dhe lëshimin e kredisë. CRM gjithashtu ruan të gjitha ofertat e bëra për klientin, tekstet e postave të dërguara, kopjet e dokumenteve të identitetit dhe një foto nga kamera në internet janë bashkangjitur.

Për të siguruar bashkëveprim të jashtëm, komunikimi elektronik funksionon në disa formate - Viber, SMS, e-mail, thirrje zanore, të cilat përdoren për të mbështetur postën dhe informimin. Klienti informohet automatikisht bazuar në datat e maturimit të specifikuara në bazën e të dhënave të borxhit të kredisë. Ekziston një kujtesë për datën dhe shumën e pagesës, njoftimin e një ndëshkimi. Postat organizohen për qëllime reklamimi për të promovuar shërbime dhe në formate të ndryshme, varësisht nga arsyeja e zgjedhur për të mbështetur kontaktimin - individualisht, në sasi të mëdha dhe tek grupi i synuar.

Dokumentacioni i krijuar automatikisht përfshin çdo lloj raportimi, duke përfshirë financimin, kontabilitetin, statistikën dhe detyrimin, kontratën standarde dhe faturat. Kur bën një kërkesë kredie, programi gjeneron automatikisht një marrëveshje kredie në MS Word me detajet e klientëve të përfshirë në të dhe kushtet e aprovuara të kredisë. Kur aplikoni për kredi, programi automatikisht llogarit pagesën duke marrë parasysh normën e interesit, ndryshon shumën e tij kur luhatet kursi i këmbimit, nëse kredia lëshohet në të. Sistemi i automatizuar mban statistika për të gjithë treguesit, përfshirë numrin e aplikacioneve të aprovuara dhe të refuzuara, të cilat lejojnë planifikim efektiv. Bazuar në kontabilitetin statistikor, raportimi i brendshëm po formohet me analizën dhe vlerësimin e të gjitha llojeve të punës, gjë që bën të mundur përmirësimin e cilësisë së tyre dhe sigurimin e rritjes fitimprurëse.

Analiza e treguesve aktualë na lejon të vlerësojmë aktivitetin e klientëve në periudhë të caktuar, kërkesën për kredi, efikasitetin e stafit, devijimin nga afati i ripagimit dhe borxhin kryesor. Raportimi analitik paraqitet në një formë të përshtatshme dhe vizuale - tabela, diagrame dhe grafikë që vizualizojnë rëndësinë e secilit tregues në gjenerimin e fitimeve. Analiza e burimeve financiare ju lejon të vlerësoni cilësinë e portofolit të kredisë, të përcaktoni përshtatshmërinë e kostove individuale, të identifikoni kostot joprodhuese të proceseve dhe shumën e borxheve.

Instalimi i programit kryhet nga stafi i Softuerit USU. Kërkesa e vetme për pajisjet dixhitale është sistemi operativ Windows. Pas instalimit, ka një prezantim të aftësive të aplikacionit për një llogari të borxheve të kredisë.