1. USU
  2.  ›› 
  3. Program pikeun automation bisnis
  4.  ›› 
  5. Alamat surélék
Rating: 4.9. Jumlah organisasi: 438
rating
Nagara: Sadayana
Sistem operasi: Windows, Android, macOS
Grup program: Automation bisnis

Alamat surélék

  • Hak cipta ngajaga metodeu unik pikeun otomatisasi bisnis anu dianggo dina program urang.
    Hak cipta

    Hak cipta
  • Kami mangrupikeun penerbit parangkat lunak anu diverifikasi. Ieu dipintonkeun dina sistem operasi nalika ngajalankeun program urang jeung demo-versi.
    penerbit diverifikasi

    penerbit diverifikasi
  • Kami damel sareng organisasi di sakumna dunya tina usaha leutik dugi ka anu ageung. Perusahaan kami kalebet dina daptar perusahaan internasional sareng gaduh tanda amanah éléktronik.
    Tanda kapercayaan

    Tanda kapercayaan


Transisi gancang.
Naon anu anjeun hoyong laksanakeun ayeuna?

Upami anjeun hoyong kenal sareng program éta, cara panggancangna nyaéta mimiti nonton pidéo lengkep, teras unduh versi demo gratis sareng damel sareng éta nyalira. Upami diperlukeun, ménta presentasi ti rojongan teknis atawa baca parentah.



Alamat surélék - Potret layar program

Surat langsung mangrupikeun alat anu progresif pikeun bisnis modern. Pikeun naon éta sareng program naon anu pangsaéna dianggo pikeun surat langsung? Langkung lengkep ihwal ieu. Surat langsung mangrupikeun salah sahiji komponén pamasaran langsung. Surat langsung dilaksanakeun ka alamat email khusus, tikét, katalog, bonus, cakram, presentasi, pidéo, kartu pos, buletin, inpormasi iklan, presentasi sareng produk pamasaran sanésna tiasa dikirim. Boh badan hukum boh individu tiasa ngalanggan milis. Ngagunakeun milis sasaran, entitas bisnis jeung pamilon séjén ngawartosan panongton targét ku lokasi, ieu téh komponén penting, sabab addressee narima informasi diperlukeun gancang sarta individual, tanpa perantara. Penting pikeun milih parangkat lunak anu pas pikeun ngirim surat langsung. Distribusi sasaran tiasa masif sareng sasar. Dina hal distribusi massa pesen naon waé, distribusi alamat pendidikan umum dilaksanakeun; Dina hal distribusi anu disasarkeun, inpormasi ngan ukur pikeun pamiarsa target. Sebaran massa, sakumaha aturan, dipilih dina dasar géografis; pendekatan ieu lumaku, contona, nalika muka toko anyar, lamun boga hayang nepikeun ka konsumén poténsial na tanggal bubuka, assortment, jeung saterusna. Pangiriman alamat tiasa relevan pikeun perusahaan dagang, perusahaan manufaktur, pusat olahraga, pembersih garing, perusahaan logistik, lembaga médis, perusahaan keuangan sareng perjalanan, toko perbaikan, pusat pelatihan sareng organisasi anu sanés. Surat langsung mangrupikeun cara pikeun ngajaga kontak sareng palanggan anjeun, ogé calon pembeli sareng palanggan jasa. Hal ieu kacida penting pikeun mikir ngaliwatan milis sangkan ku muka hiji e-mail nu alamat bisa ngarti hakekat pesen atawa surat dikirim, nu anjeunna kaganggu. Pikeun leres ngalaksanakeun distribusi e-mail, penting pikeun milih parangkat lunak anu leres, salah sahiji produk sapertos kitu mangrupikeun sumber daya ti perusahaan Sistem Akuntansi Universal. Dina program, anjeun tiasa ngalacak konsumén, kalayan ngenalkeun inpormasi kontak anu diperyogikeun. Dina USU anjeun tiasa nyetél otomatis ngirim SMS-pesen, alamat distribusi pesen éléktronik. Sedengkeun pikeun milis langsung ku e-mail, éta bisa dipigawé kalayan file napel, formulir, dokumén, jeung saterusna. Sistim nu bisa ngonpigurasi pikeun milis massal. Program éta ogé nyayogikeun kamungkinan ngirim surat langsung via Viber, nalika dihijikeun sareng teleponi, sauran sora tiasa dilakukeun ngaliwatan program, aranjeunna tiasa dilakukeun sacara otomatis sareng masing-masing, sacara langsung. Aplikasi ngamungkinkeun pikeun ngahasilkeun sababaraha jinis témplat béwara sareng saterasna. Program éta gampang pisan dianggo, éta henteu kabeungharan ku fungsionalitas anu teu perlu. Urang milih sagala fungsi tambahan pikeun mesen. Anjeun tiasa ngamimitian gancang ku ngimpor inpormasi tina média éléktronik, atanapi anjeun tiasa ngalebetkeun sacara manual. Ékspor data gancang ogé sayogi. Dina situs wéb kami anjeun tiasa mendakan versi uji coba produk, anu kami bakal nyayogikeun anjeun gratis pikeun waktos anu tangtu. Sistem akuntansi universal - milis sasaran sareng seueur kasempetan sanés pikeun bisnis anjeun dina hiji parangkat lunak.

Program pikeun nelepon klien tiasa nelepon atas nama perusahaan anjeun, ngirimkeun pesen anu dipikabutuh pikeun klien dina modeu sora.

Program milis ngamungkinkeun anjeun ngagantelkeun rupa-rupa file sareng dokumén dina lampiran, anu didamel sacara otomatis ku program éta.

Nalika ngirim SMS bulk, program pikeun ngirim SMS tos ngitung total biaya ngirim pesen sareng ngabandingkeunana sareng kasaimbangan dina akun.

Program pikeun ngirim announcements bakal mantuan tetep klien anjeun salawasna up to date jeung beja panganyarna!

Program buletin email sayogi pikeun dikirim ka para nasabah di sakumna dunya.

Pikeun ngabéjaan konsumén ngeunaan diskon, ngalaporkeun hutang, ngirim kaluar announcements penting atawa invitations, anjeun pasti bakal butuh program pikeun hurup!

Anjeun tiasa ngaunduh program pikeun milis dina bentuk vérsi demo pikeun nguji fungsionalitas tina situs wéb Sistem Akuntansi Universal.

Program pikeun telepon kaluar tiasa dirobih dumasar kana kahoyong palanggan ku pamekar perusahaan urang.

Mailing sareng akuntansi surat dilumangsungkeun ngaliwatan milis e-mail pikeun klien.

Program pikeun olahtalatah SMS ngahasilkeun témplat, dumasar kana éta anjeun tiasa ngirim pesen.

Saha pamekar?

Akulov Nikolay

Ahli sarta lulugu programmer anu ilubiung dina rarancang jeung ngembangkeun software ieu.

Tanggal kaca ieu reviewed:
2024-05-27

Pidéo ieu tiasa ditingali nganggo tarjamahan dina basa anjeun nyalira.

Parangkat lunak SMS mangrupikeun asistén anu teu tiasa diganti pikeun bisnis anjeun sareng interaksi sareng klien!

Program pikeun milis massal bakal ngaleungitkeun kabutuhan pikeun ngabentuk pesen anu idéntik pikeun unggal klien nyalira.

Program gratis pikeun mailing ka e-mail ngirim pesen ka alamat e-mail anu anjeun pilih pikeun milis tina program éta.

Program pikeun ngirim SMS bakal ngabantosan anjeun ngirim pesen ka jalma anu khusus, atanapi ngadamel surat massal ka sababaraha panarima.

Program pikeun ngirim surat ka nomer telepon dieksekusi tina rékaman individu dina server sms.

Program pikeun SMS dina Internét ngamungkinkeun anjeun pikeun nganalisis pangiriman pesen.

Program olahtalatah SMS gratis sayogi dina modeu uji, pameseran program éta nyalira henteu kalebet ayana biaya langganan bulanan sareng dibayar sakali.

Parangkat lunak mailing Viber ngamungkinkeun milis dina basa anu merenah upami perlu berinteraksi sareng klien asing.

Program olahtalatah otomatis ngahijikeun karya sadaya karyawan dina database program tunggal, anu ningkatkeun produktivitas organisasi.

Program gratis pikeun distribusi email dina modeu percobaan bakal ngabantosan anjeun ningali kamampuan program sareng familiarize diri sareng antarmuka.

Program olahtalatah viber ngidinan Anjeun pikeun ngabentuk basa customer tunggal kalawan kamampuhan pikeun ngirim pesen ka utusan Viber.


Nalika ngamimitian program, anjeun tiasa milih basa.

Saha penerjemahna?

Khoilo Roman

Kapala programer anu milu narjamahkeun parangkat lunak ieu kana basa anu béda.

Choose language

Program pikeun ngirim SMS tina komputer nganalisa status unggal pesen anu dikirim, nangtukeun naha éta dikirimkeun atanapi henteu.

Telepon gratis sayogi salaku versi demo salami dua minggu.

Program Sistim akuntansi Universal bisa pinuh diadaptasi pikeun milis langsung.

Parangkat lunak ngamungkinkeun pikeun ngabentuk pangkalan inpormasi pikeun klien sareng pikeun mata pelajaran anu sanés anu anjeun peryogikeun pikeun ngajaga interaksi.

Dina sistem, anjeun tiasa nyetél ngirim pesen SMS, éta tiasa dilaksanakeun sacara individu sareng sacara massal.

Aplikasina tiasa diprogram pikeun ngirim surat-surat massal dina tanggal atanapi waktos anu khusus, kalayan témplat atanapi lampiran anu tos dipilih.

Ngaliwatan parangkat lunak, anjeun tiasa ngalaksanakeun distribusi e-mail alamat massal.

Sakur file tiasa digantelkeun kana alamat pesen.

Ngaliwatan USU, anjeun tiasa ngalaksanakeun milis langsung modern dina Viber.

Upami perusahaan anjeun nyayogikeun integrasi sareng teleponi, anjeun bakal tiasa nelepon sora. Aplikasi bakal nelepon hiji organisasi atawa individu atas nama anjeun sarta nyadiakeun informasi penting.

Dina program éta, anjeun tiasa nyiptakeun rupa-rupa témplat pikeun béwara atanapi pesen téks.



Mesen hiji alamat milis

Pikeun meuli program, ngan nelepon atawa nulis ka kami. Spesialis kami bakal satuju sareng anjeun dina konfigurasi parangkat lunak anu pas, nyiapkeun kontrak sareng invoice pikeun mayar.



Kumaha mésér program?

Pamasangan sareng pelatihan dilakukeun ngalangkungan Internét
Perkiraan waktos diperyogikeun: 1 jam, 20 menit



Anjeun oge bisa mesen ngembangkeun software custom

Upami Anjeun gaduh syarat software husus, mesen ngembangkeun custom. Satuluyna anjeun teu kudu adaptasi jeung program, tapi program bakal disaluyukeun jeung prosés bisnis Anjeun!




Alamat surélék

Citakan tiasa disimpen sareng dianggo dina kagiatan anu bakal datang.

Sadaya inpormasi dina program ieu dihijikeun sareng disimpen dina sajarah.

USU dibédakeun ku desain anu saé, ruang kerja anu sederhana sareng kaharti, kapasitas fungsionalitas, pendekatan modern pikeun akuntansi sareng manajemén bisnis.

Program anu hampang moal maksa anjeun nyéépkeun seueur waktos pikeun ngawasaan prinsip parangkat lunak.

Anjeun tiasa ngamimitian kagiatan anjeun dina parangkat lunak gancang ku ngimpor data tina média éléktronik, atanapi anjeun tiasa ngalebetkeun data sacara manual.

Dina program, anjeun tiasa ngabédakeun aksés pikeun pagawé anu béda.

Sistem ieu ngagaduhan fitur-fitur sanés, anu anjeun tiasa langkung seueur diajar dina halaman wéb kami.

Anjeun tiasa damel di program dina basa naon waé anu cocog pikeun anjeun.

USU mangrupakeun produk pinuh dilisensikeun.

Sistem akuntansi universal - padamelan anu saé sareng surat anu disasarkeun sareng alat-alat sanés pikeun manajemén bisnis.