1. USU
 2.  ›› 
 3. Програми за автоматизација на бизнисот
 4.  ›› 
 5. Сметководство на стоматолошка ординација
Рејтинг: 4.9. Број на организации: 951
rating
Земји: Сите
Операционен систем: Windows, Android, macOS
Група на програми: Бизнис автоматизација

Сметководство на стоматолошка ординација

 • Авторското право ги штити уникатните методи на деловна автоматизација што се користат во нашите програми.
  Авторски права

  Авторски права
 • Ние сме потврден издавач на софтвер. Ова се прикажува во оперативниот систем кога ги извршуваме нашите програми и демо-верзии.
  Потврден издавач

  Потврден издавач
 • Ние работиме со организации ширум светот од мали бизниси до големи. Нашата компанија е вклучена во меѓународниот регистар на компании и има електронски знак за доверба.
  Знак на доверба

  Знак на доверба


Брза транзиција.
Што сакаш да правиш сега?

Доколку сакате да се запознаете со програмата, најбрзиот начин е прво да го погледнете целосното видео, а потоа да ја преземете бесплатната демо верзија и сами да работите со неа. Доколку е потребно, побарајте презентација од техничка поддршка или прочитајте ги упатствата.Слика од екранот е фотографија на софтверот што работи. Од него можете веднаш да разберете како изгледа CRM систем. Имплементиравме интерфејс за прозорци со поддршка за дизајн на UX/UI. Ова значи дека корисничкиот интерфејс се базира на долгогодишното корисничко искуство. Секоја акција се наоѓа токму таму каде што е најзгодно да се изврши. Благодарение на таквиот компетентен пристап, вашата работна продуктивност ќе биде максимална. Кликнете на малата слика за да ја отворите сликата од екранот во целосна големина.

Ако купите USU CRM систем со конфигурација од најмалку „Стандард“, ќе имате избор на дизајни од повеќе од педесет шаблони. Секој корисник на софтверот ќе има можност да го избере дизајнот на програмата за да одговара на неговиот вкус. Секој работен ден треба да донесе радост!

Сметководство на стоматолошка ординација - Слика од екранот на програмата

Сметководството во стоматолошката канцеларија е многу важно! Стоматолошката канцеларија за автоматизација отвора цел список на нови можности за секој специјалист! Стоматолошкиот софтвер за сметководство поддржува сметководство, управување, па дури и контрола на залихите. Неколку корисници можат да работат во системот за сметководство во стоматолошката канцеларија одеднаш. Во исто време, во делот на сметководствената апликација на стоматолошката канцеларија „Ревизија“, секогаш можете да дознаете кој од корисниците го додал овој или оној запис или го избришал. Со помош на сметководствената програма за работа на стоматолошката ординација, рецепционерите можат брзо да прифатат плаќање. Плаќањето може да се изврши според одреден ценовник; може да биде општ ценовник или ценовник со попусти или бонуси. Програмата за следење и сметководство на стоматолошката канцеларија обезбедува посебна функционалност за администраторите, стоматолозите и техничарите, бидејќи секој од нив работи со своја област на активност. Покрај тоа, сметководствената програма за работа на стоматолошката канцеларија може да се прилагоди индивидуално во секоја институција: можете да го поставите логото на клиниката во главниот прозорец, името на стоматолошката канцеларија во насловот на сметководствената програма и да поставите своја тема за интерфејс. Можете самостојно да се запознаете со сметководствената програма за следење на работата на стоматолошката ординација. За да го направите ова, преземете ја демо-верзијата од нашата веб-страница и започнете! Willе ви се допадне програмата за компјутерско сметководство на стоматолошката ординација, можете да бидете сигурни! Работата со стоматолошка ординација станува едноставна и лесна.

Кој е инвеститорот?

Акулов Николај

Експерт и главен програмер кој учествуваше во дизајнот и развојот на овој софтвер.

Датум на прегледување на оваа страница:
2024-07-13

Ова видео е на англиски јазик. Но, можете да се обидете да вклучите преводи на вашиот мајчин јазик.

Стабилноста на процесите на вашата стоматолошка ординација е обезбедена благодарение на сметководствената апликација. Во бизнисот, ситуациите на виша сила се вообичаени. Администраторот може да се разболи, а целата комуникација со пациентите е врзана за него или неа; вработен со сите податоци даде оставка еден ден и немаше време да ги пренесе сите информации на другите; тривијално е едноставно да се заборави или изгуби оваа или онаа информација. Автоматизацијата на деловните процеси осигурува од такви ситуации. Сите информации се запишуваат во сметководствената програма за контрола на стоматолошката ординација, процесите се јасно регулирани и поставени, податоците за пациентите и проектите се чуваат во вашата сметководствена апликација. Стабилноста не е нарушена дури и кога нов вработен е воведен во процесот. Тој или таа има пристап до целата историја во базата на податоци, а сметководствената програма за управување со стоматолошка ординација ги поттикнува чекорите и обуката не зазема премногу време. Со цел да се осигураме дека во иднина работниот распоред на лекарите не се „спојува“ во распоредот и дека администраторот може удобно да ги евидентира пациентите, препорачуваме да поставите различна боја на позадината за секој лекар. За да го направите ова, кликнете на „Промени ја бојата“, изберете ја посакуваната, кликнете еднаш со левото копче на глувчето и потврдете го вашиот избор со кликнување на „Добро“. Ако вашата клиника има повеќе лекари отколку што има бои во сметководствената програма за управување со стоматолошка ординација, можете да доделите една боја на неколку лекари - на пример, оние кои не работат на ист ден. Ако имате клиника со гранки и истовремено заедничка база на податоци за пациентите, ќе се појави и дополнително поле каде што ќе треба да наведете во која гранка (или гранки) работи вработениот. Откако ќе ги внесете сите потребни податоци, зачувајте ја картичката за вработените и сите промени во неа.

Кога ја стартувате програмата, можете да го изберете јазикот.

Кога ја стартувате програмата, можете да го изберете јазикот.

Демо верзијата можете да ја преземете бесплатно. И работете во програмата две недели. Некои информации веќе се вклучени таму за јасност.

Кој е преведувачот?

Хоило Роман

Главен програмер кој учествуваше во преводот на овој софтвер на различни јазици.Со помош на извештаи, директорот или менаџерот можат да ја анализираат состојбата во стоматолошката ординација без да пропуштаат важни точки. За да добиете информација за неколку секунди за тоа колку третман е фактуриран денес и од почетокот на месецот, колку е платено на сметките, кои лекари ги водат во висина на сметките, колку нови пациенти се појавиле од почетокот од месецот, колку е густ рекордот за следните денови и недели, одете на специјалниот извештај. За специјалисти со улога на „Директор“, се отвора кога ќе започнете сметководствена програма за управување со стоматолошка ординација. Seeе видите поле поделено на делови со графикони и броеви - ова се збирни извештаи за главните индикатори на клиниката. Извештајот „Пациенти“ се користи за сегментирање на базата на податоци на вашите клиенти според различни параметри, како што се возраста, полот, адресата, бројот на состаноци, кога е закажано првото назначување, количината на третман, статусот на лична сметка, како дознале за клиниката , и така натаму. Со овој извештај, можете да ги следите сите пациенти, вклучително и оние кои долго време не ја посетиле вашата клиника и рационално да извршувате дистрибуција на СМС (ако имате договор со СМС-центарот) со информации за промоции и специјални понуди.Нарачајте сметководство на стоматолошка ординација

За да ја купите програмата, само јавете се или пишете ни. Нашите специјалисти ќе се договорат со вас за соодветната конфигурација на софтверот, ќе подготват договор и фактура за плаќање.Како да ја купите програмата?

Инсталирањето и обуката се вршат преку Интернет
Приближно потребно време: 1 час, 20 минутиИсто така, можете да нарачате сопствен развој на софтвер

Ако имате посебни барања за софтвер, нарачајте сопствен развој. Тогаш нема да мора да се прилагодувате на програмата, но програмата ќе се прилагоди на вашите деловни процеси!
Сметководство на стоматолошка ординација

Извештајот „Попусти“ е дизајниран да ја анализира работата на попустите - сите заедно и секој поединечно. Особено, да ги следите сите попусти од вработените, да видите која област добила повеќе попусти за да разберете дали губите пари поради ова и така натаму. Со извештајот „Сметки и плаќања“, можете да ги видите сите готовински депозити, незатворени сметки, да ги следите враќањата на пациентите и да видите точно на која каса е извршена уплатата. Со извештајот „Дадени услуги“, гледате информации за сите обезбедени услуги, проверувате дали се правилно пресметани за пациентите и ја анализирате просечната цена за лекување на одреден заб.

Програмата на високо-професионални специјалисти USU-Soft нуди многу можности за развој на вашата медицинска организација. Користете ги овие можности и воведете ред во вашата медицинска установа.