1. USU
 2.  ›› 
 3. Programe për automatizimin e biznesit
 4.  ›› 
 5. Kontabiliteti dhe fshirja e karburanteve dhe lubrifikantëve
Vlerësim: 4.9. Numri i organizatave: 500
rating
Vendet: Të gjithë
Sistemi operativ: Windows, Android, macOS
Grupi i programeve: Automatizimi i biznesit

Kontabiliteti dhe fshirja e karburanteve dhe lubrifikantëve

 • E drejta e autorit mbron metodat unike të automatizimit të biznesit që përdoren në programet tona.
  E drejta e autorit

  E drejta e autorit
 • Ne jemi një botues i verifikuar i softuerit. Kjo shfaqet në sistemin operativ kur ekzekutojmë programet dhe versionet tona.
  Botues i verifikuar

  Botues i verifikuar
 • Ne punojmë me organizata anembanë botës, nga bizneset e vogla tek ato të mëdha. Kompania jonë është e përfshirë në regjistrin ndërkombëtar të kompanive dhe ka një shenjë elektronike besimi.
  Shenjë besimi

  Shenjë besimi


Tranzicion i shpejtë.
Çfarë doni të bëni tani?

Nëse dëshironi të njiheni me programin, mënyra më e shpejtë është që fillimisht të shikoni videon e plotë dhe më pas të shkarkoni versionin demo falas dhe të punoni vetë me të. Nëse është e nevojshme, kërkoni një prezantim nga mbështetja teknike ose lexoni udhëzimet.Kontabiliteti dhe fshirja e karburanteve dhe lubrifikantëve - Pamja e ekranit të programit

Kontabiliteti dhe fshirja në kohë e karburanteve dhe lubrifikantëve sot është e lidhur pazgjidhshmërisht me një rend sistematik të efektshëm në organizimin e kontrollit të brendshëm dhe të jashtëm të një kompanie transporti. Për të ruajtur dhe rritur pozicionin dhe konkurrencën e saj në një treg në zhvillim dinamik, është jashtëzakonisht e rëndësishme që një kompani logjistike të aplikojë metoda moderne të kontabilitetit dhe teknologjitë përkatëse. Automatizimi në procesin e fshirjes dhe regjistrimit të karburanteve dhe lubrifikantëve nuk është thjesht një trend i kohës, por një nevojë e përditshme për të arritur detyrat e vendosura dhe qëllimet e dëshiruara. Procedura e zakonshme për llogaritjen dhe shlyerjen e karburanteve dhe lubrifikantëve për shkak të paparashikueshmërisë së faktorit njerëzor është plot me gabime të bezdisshme dhe të gjitha llojet e mangësive. Qasjet e vjetruara mund të ndikojnë drejtpërdrejt në cilësinë në kontabilitetin që rezulton dhe të ulin ndjeshëm fitimet me kosto të vazhdueshme të paqëllimshme.

Përkundrazi, procedura e automatizuar në procesin e klasifikimit të karburanteve dhe lubrifikantëve të nevojshëm nuk ka të meta të dukshme dhe ka shumë përparësi të pamohueshme, duke përfshirë thjeshtësinë dhe përballueshmërinë në përdorim dhe mungesën e shpenzimeve të konsiderueshme buxhetore. Për një kompani transporti, për ndërveprim më efektiv me furnitorët dhe klientët, është jetike përdorimi i softuerit të specializuar në komponentin financiar dhe ekonomik të punës së saj. Një produkt i denjë softuerësh do të përmirësojë fshirjen e karburanteve dhe lubrifikantëve në dispozicion, si dhe do të zëvendësojë punën joproduktive dhe rraskapitëse manuale me dokumente. Duke marrë parasysh larminë e mundësive të paraqitura të një programi me cilësi të lartë, një kompani transporti do të jetë në gjendje të kombinojë në mënyrë efektive ndarjet strukturore, departamentet dhe degët e mëparshme të ndryshme në një organizëm integral në rendin më të përshtatshëm për punë. Kontabiliteti i kompjuterizuar dhe fshirja e karburanteve dhe lubrifikantëve në ndërmarrje tejkalon çdo qasje të përdorur ndonjëherë, por zgjedhja e një produkti softuerësh që mund të kryejë automatizimin me cilësinë e duhur nuk është një detyrë e lehtë. Shpesh, organizatat e transportit digjen në programet mjaft të njohura me abonime të larta mujore, por përfundimisht u kthehen metodave të tyre të modës së vjetër.

Sistemi Universal i Kontabilitetit do të përmbushë me saktësi dhe në shumë aspekte padyshim do të tejkalojë pritshmëritë edhe të përdoruesve më të sofistikuar. Suksesi i softuerit, i konsoliduar jo vetëm në tregun e brendshëm, por edhe midis kompanive logjistike në hapësirën post-sovjetike, shpjegohet lehtësisht nga një qasje individuale ndaj nevojave dhe kërkesave aktuale të industrisë së transportit rrugor. Automatizimi i kontabilitetit dhe fshirja e karburanteve dhe lubrifikantëve shoqërohet me llogaritjen pa gabime të çdo treguesi ekonomik të futur. USU do të formojë në mënyrë të pavarur një rend dhe sistem financiar të patëmetë me transparencë absolute për auditimet e jashtme dhe të brendshme. Ky softuer, me përpjekjet e veta, pa ndërhyrjen e burimeve njerëzore të kompanisë, do të plotësojë të gjithë dokumentacionin e kërkuar për fshirjen e materialeve, i cili do të jetë në përputhje të plotë me standardet aktuale ndërkombëtare dhe vendase të cilësisë. Së bashku me procedurën e përmirësuar për llogaritjen dhe asgjësimin e karburanteve dhe lubrifikantëve, organizata e transportit do të marrë një analizë të besueshme të të gjithë sasisë së informacionit të disponueshëm, si dhe grafikët, diagramet vizuale dhe shumëngjyrëshe, dhe statistika të plota me procedurën e fshirjes. USU do të renditë punonjësit më të mirë bazuar tërësisht në produktivitetin individual dhe kolektiv të të gjithë personelit. Për më tepër, produkti softuer do t'i sigurojë menaxhmentit të kompanisë raporte të dobishme të menaxhimit për vendime racionale në kohë. Paketa universale e programit do të gjurmojë lëvizjet e punëtorëve dhe automjeteve të punësuara në rrugë të parapërgatitura me llogaritje automatike dhe fshirjen e karburanteve dhe lubrifikantëve në ndërmarrje. Përpara se të blejë versionin e plotë të USU për një tarifë të përballueshme një herë, kompania e transportit do të jetë në gjendje të përdorë të gjithë funksionalitetin e programit për periudhën e provës duke shkarkuar versionin e provës nga faqja zyrtare e internetit.

Programi për llogaritjen e karburanteve dhe lubrifikantëve do t'ju lejojë të gjurmoni konsumin e karburantit dhe karburanteve dhe lubrifikantëve në një kompani korrierësh ose në një shërbim dërgese.

Për regjistrimin dhe llogaritjen e faturave në logjistikë, do të ndihmojë programi i karburantit dhe lubrifikantëve, i cili ka një sistem raportimi të përshtatshëm.

Programi për plotësimin e faturave ju lejon të automatizoni përgatitjen e dokumentacionit në kompani, falë ngarkimit automatik të informacionit nga baza e të dhënave.

Çdo kompani logjistike duhet të llogarisë për benzinën, karburantet dhe lubrifikantët duke përdorur sisteme kompjuterike moderne që do të ofrojnë raportim fleksibël.

Bëni më të lehtë llogaritjen e faturave dhe karburanteve dhe lubrifikantëve me një program modern nga Sistemi Universal i Kontabilitetit, i cili do t'ju lejojë të organizoni funksionimin e transportit dhe të optimizoni kostot.

Llogaritja e faturave mund të kryhet shpejt dhe pa probleme me softuerin modern USU.

Është shumë më e lehtë të mbash gjurmët e konsumit të karburantit me paketën softuerike USU, falë llogaritjes së plotë për të gjitha rrugët dhe drejtuesit.

Programi për llogaritjen e karburantit do t'ju lejojë të mbledhni informacione për karburantin dhe lubrifikantët e shpenzuar dhe të analizoni kostot.

Kush është zhvilluesi?

Akulov Nikolai

Kryeprogramues i cili mori pjesë në hartimin dhe zhvillimin e këtij softueri.

Data e rishikimit të kësaj faqeje:
2024-04-18

Programi për faturat e kontabilitetit kërkohet në çdo organizatë transporti, sepse me ndihmën e tij mund të shpejtoni ekzekutimin e raportimit.

Është e lehtë dhe e thjeshtë të regjistrosh drejtuesit me ndihmën e softuerit modern, dhe falë sistemit të raportimit, mund të identifikosh si punonjësit më efektivë dhe t'i shpërblesh, ashtu edhe ata më pak të dobishëm.

Programi për llogaritjen e karburanteve dhe lubrifikantëve mund të personalizohet sipas kërkesave specifike të organizatës, gjë që do të ndihmojë në rritjen e saktësisë së raporteve.

Programi për faturat e kontabilitetit ju lejon të shfaqni informacione të përditësuara mbi konsumin e karburanteve dhe lubrifikantëve dhe karburantit nga transporti i kompanisë.

Programi për regjistrimin e faturave do t'ju lejojë të mbledhni informacione për kostot në rrugët e automjeteve, marrjen e informacionit për karburantin e shpenzuar dhe karburantet dhe lubrifikantët e tjerë.

Kompania juaj mund të optimizojë në masë të madhe koston e karburanteve dhe lubrifikantëve dhe karburantit duke kryer kontabilitet elektronik të lëvizjes së faturave duke përdorur programin USU.

Për të llogaritur karburantet, lubrifikantët dhe karburantin në çdo organizatë, do t'ju duhet një program fature me raportim dhe funksionalitet të avancuar.

Programi për faturat është i disponueshëm falas në faqen e internetit të USU dhe është ideal për njohje, ka një dizajn të përshtatshëm dhe shumë funksione.

Programi për formimin e faturave ju lejon të përgatitni raporte brenda kornizës së planit të përgjithshëm financiar të kompanisë, si dhe të gjurmoni shpenzimet përgjatë rrugëve për momentin.

Ju mund të mbani gjurmët e karburantit në rrugë duke përdorur programin për faturat nga kompania USU.

Optimizimi gjithëpërfshirës i strukturës financiare dhe ekonomike të një kompanie të kamionëve.

Kontabilitet dhe llogaritje e patëmetë e treguesve në dispozicion pa ndërhyrjen e faktorit njerëzor.

Formimi i një sistemi financiar tërësisht transparent për punën me arka të shumta dhe llogari bankare.

Transferta efikase parash me konvertim të shpejtë në çdo monedhë të zgjedhur botërore.

Kërkim i menjëhershëm për palët e interesit duke përdorur një sistem të projektuar me kujdes të librave të referencës dhe moduleve të menaxhimit.

Regjistrimi i detajuar i sasive të mëdha të informacionit në disa kategori të përshtatshme si lloji, origjina dhe qëllimi.

Aftësia për të përkthyer ndërfaqen e programit në një gjuhë komunikimi të kuptueshme nga përdoruesi në çdo kohë.

Klasifikimi i detajuar i të gjitha të dhënave të marra falë parametrave të kontabilitetit të konfigurueshëm individualisht.

Grupimi dhe shpërndarja e furnitorëve sipas vendndodhjes dhe disa kritereve të besueshmërisë.

Krijimi i një baze klientësh që funksionon pa probleme me një listë informacionesh kontakti të përditësuara, detaje bankare dhe komente nga menaxherët përgjegjës.

Monitorim i vazhdueshëm i disponueshmërisë së borxheve dhe statusit të porosisë në kohë reale.

Plotësimi automatik i çdo lloj dokumentacioni, përfshirë formularët, raportet dhe kontratat e punës, në formën më të përshtatshme për kompaninë.Urdhëroni një kontabilitet dhe fshirje të karburanteve dhe lubrifikantëve

Për të blerë programin, thjesht telefononi ose na shkruani. Specialistët tanë do të bien dakord me ju për konfigurimin e duhur të softuerit, do të përgatisin një kontratë dhe një faturë për pagesë.Si të blini programin?

Instalimi dhe trajnimi bëhen nëpërmjet internetit
Koha e përafërt e kërkuar: 1 orë, 20 minutaGjithashtu mund të porosisni zhvillimin e softuerit me porosi

Nëse keni kërkesa të veçanta për softuer, porosisni zhvillimin e personalizuar. Atëherë nuk do t'ju duhet të përshtateni me programin, por programi do të përshtatet me proceset tuaja të biznesit!
Kontabiliteti dhe fshirja e karburanteve dhe lubrifikantëve

Monitorim i rregullt i lëvizjeve të punëtorëve dhe automjeteve të marra me qira në rrugë me opsionin e rregullimeve në kohë të rendit të klientëve.

Një analizë objektive e aktiviteteve të kryera të ndërmarrjes me përgatitjen e grafikëve vizualë, diagrameve dhe tabelave.

Identifikimi i punonjësve më produktivë dhe i gjithë ekipit në tërësi për të plotësuar vlerësimin e më të mirëve midis stafit.

Një koleksion i raporteve të dobishme të menaxhimit për menaxhimin e një organizate transporti.

Kontroll me shumë nivele mbi çdo fazë të flukseve të punës së fshirjes së brendshme dhe të jashtme.

Hyrja në kohë në bazën e të dhënave të informacionit për riparimet e bëra dhe karburantet dhe lubrifikantët e blerë me pjesë këmbimi.

Planifikimi afatgjatë i takimeve dhe detyrave të rëndësishme për çdo datë dhe orë të zgjedhur falë organizatorit të integruar.

Puna e njëkohshme e disa përdoruesve në internet dhe në një rrjet lokal.

Mbështetje teknike profesionale e programit për të gjithë periudhën e punës në distancë ose me një vizitë në zyrë.

Rikuperimi i plotë i të dhënave të humbura dhe ruajtja e porosisë së arritur me funksionin e kopjimit dhe arkivimit.

Çmimi i pranueshëm i USU për të gjithë dhe disponueshmëria e një versioni provë falas për një periudhë të kufizuar kohore.

Modele të ndritshme të dizajnit të ndërfaqes që do të theksojnë imazhin unik të ndërmarrjes.

Thjeshtësia dhe lehtësia në procesin e zotërimit të mjeteve universale të programit.