1. USU
 2.  ›› 
 3. Програми за автоматизација на бизнисот
 4.  ›› 
 5. Сметководство за клиенти во CRM
Рејтинг: 4.9. Број на организации: 263
rating
Земји: Сите
Операционен систем: Windows, Android, macOS
Група на програми: Бизнис автоматизација

Сметководство за клиенти во CRM

 • Авторското право ги штити уникатните методи на деловна автоматизација што се користат во нашите програми.
  Авторски права

  Авторски права
 • Ние сме потврден издавач на софтвер. Ова се прикажува во оперативниот систем кога ги извршуваме нашите програми и демо-верзии.
  Потврден издавач

  Потврден издавач
 • Ние работиме со организации ширум светот од мали бизниси до големи. Нашата компанија е вклучена во меѓународниот регистар на компании и има електронски знак за доверба.
  Знак на доверба

  Знак на доверба


Брза транзиција.
Што сакаш да правиш сега?

Доколку сакате да се запознаете со програмата, најбрзиот начин е прво да го погледнете целосното видео, а потоа да ја преземете бесплатната демо верзија и сами да работите со неа. Доколку е потребно, побарајте презентација од техничка поддршка или прочитајте ги упатствата.Сметководство за клиенти во CRM - Слика од екранот на програмата

За автоматизација и точност, секое претпријатие за услуги на корисници и обезбедување одржува евиденција на клиенти во системот CRM, бидејќи старите начини на управување и документирање на податоците повеќе не се релевантни. Компјутеризирана CRM програма за сметководство на клиентите им обезбедува на корисниците целосни податоци кои можат да се дополнат или променат во секое време, во која било мера. Не е тајна дека бесплатниот CRM за сметководство на клиенти може да биде само во тест форма. Ако сакате да заштедите пари, можете да обрнете внимание на трошоците за комунални и други трошоци. На пример, нашата автоматизирана CRM програма за сметководство на клиенти има ниска цена и целосно не предвидува претплата, односно бесплатна, како и другите трошоци. Поради мултифункционалноста и присуството на голем избор на модули, работата на претпријатието ќе стане не само полесна, туку и побрза, подобра и поефикасна.

Удобниот и убав интерфејс на програмата CRM за сметководствени клиенти во CRM има и разноврсност, оперативно деловно управување, управување со документи, целосна контрола врз производните процеси, активностите на вработените, квалитетот на обработката на клиентите, како и нивниот раст и зголемување на добивка на претпријатието, за еден или друг временски период. Сите трансакции ќе бидат видливи во системот, бидејќи автоматски се складираат во една база на податоци. Можно е брзо да се добијат различни информации со користење на контекстуален пребарувач кој го оптимизира работното време на вработените, како и сигурно и долгорочно зачувување на сите материјали и документи и целосно бесплатно. Употребата на шаблони и примероци документи обезбедува и ефикасност, а автоматското внесување и увоз на податоци обезбедува точни и висококвалитетни информации. Материјалите може да се користат во кој било формат и од секаков вид извори.

Во табелите CRM за сметководство на клиентите, можете да внесете различни информации, дополнувајќи ги со приложени слики, документи, скенирања и фактури. Исто така, за поголема погодност, ќелиите може да се означат и означат со различни бои во слободна форма. За избраните клиенти, масовни или лични пораки може да се испраќаат преку SMS, MMS или е-пошта. Исто така, можете да го следите статусот на обработка на апликациите и прифаќање плаќања, со исклучок на долгови, наплата на задоцнети такси или обезбедување попуст.

Мултитаскингот на програмата за сметководство на клиентите во системот CRM може да се опише многу долго, но многу попродуктивно е да инсталирате демо верзија и да ја тестирате алатката на вашиот сопствен бизнис, а тоа е потполно бесплатно. Исто така, можете да добиете одговори на преостанатите прашања од нашите консултанти.

Услужната алатка за сметководство за клиенти во системот CRM обезбедува целосна автоматизација и оптимизација на работното време.

Точноста и квалитетот на внесувањето, брзината, се обезбедуваат со автоматско внесување или увоз на податоци од различни извори.

Кој е инвеститорот?

Акулов Николај

Експерт и главен програмер кој учествуваше во дизајнот и развојот на овој софтвер.

Датум на прегледување на оваа страница:
2024-06-18

Ова видео е на англиски јазик. Но, можете да се обидете да вклучите преводи на вашиот мајчин јазик.

Поддршка за различни формати на документи.

Режимот за повеќе корисници, обезбедува единствен пристап за сите вработени.

Меѓусебна размена и поддршка на материјали и документи за корисниците на локалната мрежа или преку Интернет.

Во една програма, може да се поправат неограничен број гранки и гранки.

За клиентите, може да се внесат различни информации, кои се движат од детали до прикачени слики, плаќања, документи итн.

Обележување одредени податоци и ќелии со различни бои за поголема удобност.

Кога ја стартувате програмата, можете да го изберете јазикот.

Кога ја стартувате програмата, можете да го изберете јазикот.

Демо верзијата можете да ја преземете бесплатно. И работете во програмата две недели. Некои информации веќе се вклучени таму за јасност.

Кој е преведувачот?

Хоило Роман

Главен програмер кој учествуваше во преводот на овој софтвер на различни јазици.Можете да складирате неограничено количество податоци, со оглед на можностите на оперативниот систем.

Добивајте материјали достапни брзо и без оптоварување, преку употреба на контекстуален пребарувач.

Резервната копија автоматски се зачувува на оддалечен сервер, само треба да ги внесете датумите за нејзино спроведување.

Масовното или личното испраќање пораки до клиентот се врши преку СМС, ММС или е-пошта.

Прифаќање на плаќања, во која било форма, во готово и безготовинско, со бесплатен прием на провизија.

Се прифаќаат сите видови девизи, под услов да се користи конвертор.Нарачајте сметководство за клиенти во CRM

За да ја купите програмата, само јавете се или пишете ни. Нашите специјалисти ќе се договорат со вас за соодветната конфигурација на софтверот, ќе подготват договор и фактура за плаќање.Како да ја купите програмата?

Инсталирањето и обуката се вршат преку Интернет
Приближно потребно време: 1 час, 20 минутиИсто така, можете да нарачате сопствен развој на софтвер

Ако имате посебни барања за софтвер, нарачајте сопствен развој. Тогаш нема да мора да се прилагодувате на програмата, но програмата ќе се прилагоди на вашите деловни процеси!
Сметководство за клиенти во CRM

Сметководството за работното време, го одредува точниот износ на одработеното време, врз основа на кој се прават платите.

Сметководството, контролата, анализата, се врши врз основа на интеграција со видео камери, со дополнителни алатки и апликации, со магацински уреди.

Ниска цена, со убави бонуси, во форма на бесплатна месечна претплата.

Можете дополнително да развивате модули, лично за вашиот бизнис.

Сметководството во списанија и табели се врши брзо и ефикасно.

Формирањето извештаи, земајќи ги предвид кои, можете да ја видите профитабилноста на организацијата, е потполно бесплатно.