1. USU
  2.  ›› 
  3. Program kanggo otomatisasi bisnis
  4.  ›› 
  5. Akuntansi ing klinik gigi
Rating: 4.9. Jumlah organisasi: 563
rating
Negara-negara: Kabeh
Sistem operasi: Windows, Android, macOS
Klompok program: Otomasi bisnis

Akuntansi ing klinik gigi

  • Hak cipta nglindhungi cara unik otomatisasi bisnis sing digunakake ing program kita.
    Hak cipta

    Hak cipta
  • Kita minangka penerbit piranti lunak sing wis diverifikasi. Iki ditampilake ing sistem operasi nalika mbukak program lan versi demo.
    Penerbit sing diverifikasi

    Penerbit sing diverifikasi
  • Kita kerja bareng karo organisasi ing saindenging jagad saka bisnis cilik nganti gedhe. Perusahaan kita kalebu ing dhaptar perusahaan internasional lan duwe tandha kepercayaan elektronik.
    Tandha kapercayan

    Tandha kapercayan


Transisi cepet.
Apa sing arep sampeyan lakoni saiki?

Yen sampeyan pengin kenal karo program kasebut, cara paling cepet yaiku nonton video lengkap, banjur download versi demo gratis lan nggarap dhewe. Yen perlu, njaluk presentasi saka dhukungan teknis utawa maca pandhuane.



Screenshot minangka foto piranti lunak sing mlaku. Saka iku sampeyan bisa langsung ngerti apa sistem CRM katon. Kita wis ngetrapake antarmuka jendhela kanthi dhukungan kanggo desain UX / UI. Iki tegese antarmuka panganggo adhedhasar taun pengalaman pangguna. Saben tumindak dumunung persis ing ngendi sing paling trep kanggo nindakake. Thanks kanggo pendekatan sing kompeten, produktivitas kerja sampeyan bakal maksimal. Klik ing gambar cilik kanggo mbukak gambar ing ukuran lengkap.

Yen sampeyan tuku sistem CRM USU kanthi konfigurasi paling sethithik "Standar", sampeyan bakal duwe pilihan desain saka luwih saka sèket cithakan. Saben pangguna piranti lunak bakal duwe kesempatan kanggo milih desain program sing cocog karo rasa. Saben dina kerja kudu nggawa kabungahan!

Akuntansi ing klinik gigi - Screenshot program

Karya klinik gigi mbutuhake akuntansi sing apik lan manajemen klien, dokter gigi lan administrator sing tepat wektu. Piranti lunak akun klinik klinik gigi minangka sistem akuntansi fungsional sing mbantu para administrator lan dokter gigi. Kanggo ngetik aplikasi akuntansi kontrol klinik gigi, sampeyan mung kudu ngetik jeneng pangguna, dilindhungi sandhi pribadi, banjur pencet lambang ing desktop komputer. Kajaba iku, saben pangguna piranti lunak akuntansi klinik gigi duwe hak akses tartamtu, sing matesi jumlah data sing dideleng lan digunakake pangguna. Otomatisasi klinik gigi diwiwiti karo klien nggawe janjian. Ing kene, anggota staf sampeyan nggunakake program akuntansi klinik gigi kanggo janjian karo klien. Kanggo ndhaptar pasien, sampeyan kudu klik kaping pindho ing wektu sing dibutuhake ing tab dokter sing dibutuhake ing jendela rekaman klinik gigi lan nunjukake layanan sing bisa dipilih saka dhaptar rega sing wis diatur.

Sapa sing pangembang?

Akulov Nikolay

Expert lan pangareping programmer sing melu ing desain lan pangembangan piranti lunak iki.

Tanggal kaca iki dideleng:
2024-07-12

Video iki nganggo basa Inggris. Nanging sampeyan bisa nyoba nguripake subtitle ing basa ibu.

Kabeh informasi disimpen lan bisa diowahi ing aplikasi klinik gigi, kanthi mempertimbangkan spesifikasi organisasi sampeyan. Piranti lunak akuntansi kanggo kontrol klinik gigi duwe bagean 'Laporan' sing migunani banget kanggo kepala institusi. Ing bagean kontrol klinik gigi iki, sampeyan nggawe macem-macem laporan ing konteks wektu apa wae. Contone, laporan volume penjualan nuduhake sepira regane kanggo prosedur tartamtu. Laporan pemasaran nuduhake asil pariwara. Laporan kontrol saham nuduhake barang endi wae sing bakal kudu dipesen maneh supaya gudang sampeyan rampung. Aplikasi klinik gigi ora mung cocog karo kabeh tenaga medis, nanging uga ngidini sampeyan nggawe hubungan karo panyedhiya barang, tuan tanah lan perusahaan asuransi. Sampeyan bisa ndownload versi gratis piranti lunak akuntansi kanggo klinik gigi saka situs web kami. Otomatisake organisasi sampeyan kanthi bantuan program akuntansi klinik gigi!

Nalika miwiti program, sampeyan bisa milih basa.

Nalika miwiti program, sampeyan bisa milih basa.

Sampeyan bisa ndownload versi demo gratis. Lan kerja ing program sajrone rong minggu. Sawetara informasi wis dilebokake ing kana kanggo kajelasan.

Sapa sing dadi penerjemah?

Khoilo Roman

Kepala programmer sing melu nerjemahake piranti lunak iki menyang basa sing beda-beda.



Kontrol asil lan ngawasi kabeh proses minangka kunci kanggo nggawe katrampilan ing klinik gigi. Wutah penghasilan lan pangurangan biaya bakal dadi kedadeyan acak yen sampeyan ora nglacak asil kasebut. Program akuntansi njupuk indikator ing kabeh titik kontrol, nggawe dinamika pangowahan lan hubungan efek-efek, lan banjur nampilake informasi sing diproses kanthi wujud laporan lan rekomendasi. Iki njamin konsistensi asil. Minangka babagan skala bisnis - iki minangka impen manajer manajer klinik gigi. Bayangake sampeyan wis tekan titik yen bisnis sampeyan sithik banget ing kahanan saiki. Lan ngembangake bisnis sampeyan mung cocog karo format outlet layanan tambahan. Sampeyan wis ngatasi masalah babagan sewa, peralatan, lan karyawan karyawan. Nanging isih ana pitakon liyane: Kepiye nglatih karyawan, menehi kabeh informasi lan pengalaman sing wis dipikolehi? Kepiye cara sampeyan ngontrol gaweyane? Kepiye sampeyan nyetel rencana lan mriksa asil? Otomatisasi bisnis ngatasi kabeh pitakon kasebut.



Supaya akun akuntansi ing klinik gigi

Kanggo tuku program, mung nelpon utawa nulis kanggo kita. Spesialis kita bakal setuju karo sampeyan babagan konfigurasi piranti lunak sing cocog, nyiapake kontrak lan invoice kanggo pambayaran.



Carane tuku program?

Instalasi lan latihan ditindakake liwat Internet
Wektu sing dibutuhake: 1 jam, 20 menit



Sampeyan uga bisa pesen pangembangan piranti lunak khusus

Yen sampeyan duwe syarat piranti lunak khusus, pesen pangembangan khusus. Banjur sampeyan ora kudu adaptasi karo program kasebut, nanging program kasebut bakal disesuaikan karo proses bisnis sampeyan!




Akuntansi ing klinik gigi

Program akuntansi USU-Soft dibangun adhedhasar prinsip misahake fungsi - gumantung saka peran sing mlebu karyawan. Ana peran dhasar ('Direktur', 'Administrator', 'Dokter Gigi Gigi'), nanging uga sampeyan bisa nggawe peran lan akun kanggo karyawan klinik liyane, kayata 'Akuntan', 'Spesialis pemasaran', 'Spesialis rantai pasokan' lan liya-liyane. Peran mlebu program akuntansi ditemtokake dening profesi, sing ditemtokake nalika nggawe kertu lan akun (tembung sandhi kanggo mlebu program akuntansi) kanggo saben karyawan. Dadi, sampeyan kudu ngisi informasi babagan karyawan kasebut. Informasi minimal sing dibutuhake yaiku jeneng ngarep, jeneng mburi lan profesi. Kanggo nemtokake profesi, klik-tengen ing kolom 'Pilih profesi' lan tambahake pilihan saka dhaptar sing disaranake (direktori 'Profesi' wis diisi dening kita ing tahap instalasi program akuntansi, nanging sampeyan bisa nyunting). Yen karyawan duwe sawetara profesi, ora prelu nggawe sawetara kertu. Cukup kanggo nemtokake kabeh profesi dadi siji. Kanggo nindakake klik-tengen iki ing lapangan profesi lan tambahake pilihan saka dhaptar sing disaranake.

Aplikasi kasebut duwe akeh laporan kanggo nggambarake kahanan pangembangan klinik gigi. Laporan 'Aliran kas' nuduhake aliran masuk lan arus kas lan ngidini sampeyan ngontrol. Yen laporan kas dina padha karo laporan sing digawe ing program akuntansi, sampeyan bisa ujar kanthi yakin manawa kabeh pesenan lan pembayaran wis ditindakake liwat program akuntansi, lan data finansial bisa dipercaya.

Laporan 'Pendapatan miturut area kegiatan' ngidini sampeyan ndeleng sepira jumlah dhuwit sing ditawakake ing saben klinik lan saben dokter gigi. Sampeyan uga bisa nggunakake aplikasi kasebut kanggo nglacak utang lan kemajuan pasien, jumlah pengembalian, perawatan maneh ing sangisore babar pisan, nomer layanan sing ditagih, jumlah sing dibayar, lan metrik finansial penting liyane. Laporan janjian mbantu sampeyan ngawasi wektu pasien ing klinik. Iki minangka klompok laporan sing penting banget. Kerja aktif karo sampeyan ngidini sampeyan nggayuh layanan anyar lan ningkatake kinerja dokter lan administrator, lan kanthi mangkono nambah bathi klinik. Laporan 'Beban Dokter' nuduhake manawa jadwal digawe kanthi efisien, sepira manfaate dokter kanggo klinik, lan dokter sing paling akeh penghasilan.