1. USU
 2.  ›› 
 3. Програми за автоматизација на бизнисот
 4.  ›› 
 5. Сметководство на бирото за помош
Рејтинг: 4.9. Број на организации: 560
rating
Земји: Сите
Операционен систем: Windows, Android, macOS
Група на програми: USU Software
Цел: Бизнис автоматизација

Сметководство на бирото за помош

 • Авторското право ги штити уникатните методи на деловна автоматизација што се користат во нашите програми.
  Авторски права

  Авторски права
 • Ние сме потврден издавач на софтвер. Ова се прикажува во оперативниот систем кога ги извршуваме нашите програми и демо-верзии.
  Потврден издавач

  Потврден издавач
 • Ние работиме со организации ширум светот од мали бизниси до големи. Нашата компанија е вклучена во меѓународниот регистар на компании и има електронски знак за доверба.
  Знак на доверба

  Знак на доверба


Брза транзиција.
Што сакаш да правиш сега?Сметководство на бирото за помош - Слика од екранот на програмата

Во последниве години, оперативното сметководство на Help Desk е регулирано со помош на специјална автоматизирана програма, која им дозволува на ИТ компаниите да работат посуштински со барањата и жалбите, ефективно да пружат помош, да ја подобрат и развиваат услугата. Не секој проект е поставен да се занимава исклучиво со сметководство, да не го одвлекува вниманието од некои ситни проблеми, слободно да се префрла помеѓу процесите на Help Desk, веднаш да го најде оптималното решение и да не го преоптоварува персоналот со непотребни должности.

Напредните технологии за Help Desk од системот USU Software (usu.kz) проучиле доволно добро за да ја разберат индустријата, да знаат за најновите трендови и стандарди и да произведат достојни производи кои навистина се покажуваат како ефективни и продуктивни во пракса. Не е тајна дека целта на платформата не е ограничена само на оперативното сметководство. Тој е одговорен и за комуникациски прашања, ги следи позициите на материјалниот фонд, ја формира работната маса на структурата, автоматски подготвува извештаи и какви било прописи. Регистрите на Help Desk содржат основни информации за барањата и клиентите. Сметководствените информации лесно се прикажуваат на екраните, се разменуваат информации со други корисници и се испраќаат извештаи и документи. Нема потреба да користите програми од трети страни. Доколку се земе предвид, има некакви проблеми, вработените не ги почитуваат роковите, нема потребни материјали за да се поправи дефектот, тогаш корисниците ќе бидат првите што ќе дознаат за тоа. Доволно е да го активирате вградениот модул за известување и можете безбедно да ги држите рацете на пулсот на раководството. Работните текови на Help Desk се прикажуваат во реално време. Сметководствените информации се динамично ажурирани. Како резултат на тоа, корисниците можат да реагираат на барањата со молскавична брзина, да прават прилагодувања, да ги проучуваат најновите аналитички извештаи и да донесуваат одлуки за управување. Проблемите со комуникацијата со клиентите се исто така успешно затворени со помош на конфигурацијата на Help Desk. Многу е полесно да се разменуваат сметководствени податоци преку модулот за СМС пораки, да се пријавуваат најновите резултати од работата, да се пријавуваат, да се даваат задачи, да се рекламираат услугите на организацијата. Со текот на времето, конфигурациите на Help Desk станаа едноставно незаменливи. Тие активно се користат од водечките ИТ компании за да го насочат одржувањето на оперативните записи, да ја елиминираат најмалата веројатност за грешки и неточности и да воведат иновативни алатки за управување и организација. Се чини дека автоматизацијата е најдоброто решение за да се оптимизираат параметрите на работата на структурите, да се ослободи персоналот од секојдневниот обем на работа и да не се троши дополнително време на обичните процеси. Проектот се развива динамично. Достапни се платени додатоци. Соодветната листа е објавена на веб-страницата.

 • Видео за сметководство на пултот за помош

Платформата Help Desk ги следи позициите на услугата и техничката поддршка, е одговорна за дојдовните пораки и барања, роковите и ја затвора комуникацијата со клиентите. Одржувањето на оперативната евиденција станува многу полесно кога потребните директориуми и каталози се при рака. Можно е да се одржуваат дигитални архиви. Времето за регистрирање ново жалба беше значително намалено. Процесот на аплицирање е целосно автоматизиран. Може да се потпрете на вградениот планер за сè што е поврзано со персоналот, исполнувањето на роковите и плановите за структура.

Конфигурацијата на Help Desk е имплементирана со акцент на удобноста на секојдневната употреба. Во исто време, програмата не поставува посебни барања во однос на нивото на компјутерска писменост, вештини или искуство.

Ако итно се потребни дополнителни ресурси за одредени задачи, тогаш овие сметководствени информации веднаш се прикажуваат на екраните. Корисниците ќе бидат првите што ќе дознаат за тоа.

Услужната работа вклучува неколку фази, од кои секоја е контролирана од вештачка интелигенција. Обезбедена можност да се задржи контакт со базата на клиенти преку масовно испраќање СМС. Преку платформата Help Desk, полесно е од кога било да разменувате информации за примените барања, да си испраќате документи, графики, извештаи и друга низа информации. Сметководствените податоци за метриката на перформансите на структурите се прикажуваат визуелно, што помага брзо да се откријат најмалите проблеми и да се направат прецизни прилагодувања. Известувањето на корисниците за тековните настани на организацијата е доделено на соодветниот дигитален модул.

 • order

Сметководство на бирото за помош

Не ја игнорирајте способноста да се интегрирате со напредни услуги и услуги. Списокот е објавен на веб-страницата. Бројни ИТ компании, индивидуални претприемачи, сервисни центри и владини организации кои му служат на населението ја стекнаа програмата. Не сите елементи најдоа место во основната конфигурација. Некои опции се претставени одделно. Ви препорачуваме да се запознаете со функционалните карактеристики. Започнете со тест за подобро да го запознаете производот, да ги идентификувате силните страни и внимателно да ги измерите добрите и лошите страни. Денес, многу организации се соочуваат со итен проблем, кој се состои во потребата од намалување на трошоците заедно со постојано подобрување на квалитетот на понудените стоки и услуги. Во сегашната економска ситуација и интензивирањето на конкуренцијата меѓу претпријатијата, потребата од намалување на трошоците или трошоците за производство стана само потешка задача. Со други зборови, релевантноста на оптимизацијата на процесите лежи во потребата за подобрување на ефикасноста на претпријатијата и организациите, земајќи ја предвид малата вклученост на сопствениците на бизниси во смисла на оптимизирање на деловните процеси. Сметководството на Help Desk доаѓа на помош.