1. USU
 2.  ›› 
 3. Програми за автоматизација на бизнисот
 4.  ›› 
 5. Апликација за пулт за помош
Рејтинг: 4.9. Број на организации: 61
rating
Земји: Сите
Операционен систем: Windows, Android, macOS
Група на програми: Бизнис автоматизација

Апликација за пулт за помош

 • Авторското право ги штити уникатните методи на деловна автоматизација што се користат во нашите програми.
  Авторски права

  Авторски права
 • Ние сме потврден издавач на софтвер. Ова се прикажува во оперативниот систем кога ги извршуваме нашите програми и демо-верзии.
  Потврден издавач

  Потврден издавач
 • Ние работиме со организации ширум светот од мали бизниси до големи. Нашата компанија е вклучена во меѓународниот регистар на компании и има електронски знак за доверба.
  Знак на доверба

  Знак на доверба


Брза транзиција.
Што сакаш да правиш сега?

Доколку сакате да се запознаете со програмата, најбрзиот начин е прво да го погледнете целосното видео, а потоа да ја преземете бесплатната демо верзија и сами да работите со неа. Доколку е потребно, побарајте презентација од техничка поддршка или прочитајте ги упатствата.Апликација за пулт за помош - Слика од екранот на програмата

Во последниве години, апликацијата Help Desk стана доста популарна за да ги ревидира принципите на управување со структурата на техничката или услужната поддршка, да воведе иновативни организациски механизми, да ја подобри услугата и да го развие бизнисот органски. Ефективноста на апликацијата е постојано потврдена во пракса. Контролата над параметрите на Help Desk станува целосна, се појавуваат сите потребни алатки кои ви овозможуваат да ја следите тековната работа и барања, автоматски да подготвувате прописи и извештаи и да ги регулирате ресурсите и трошоците.

Софтверскиот систем USU (usu.kz) долго време се занимава со прашања за висококвалитетна техничка поддршка, што овозможува прецизно да се постават границите на Help Desk, за да се објави најефективната апликација која брзо докажува вредно е. Ако штотуку се запознавате со апликацијата, ви препорачуваме да го оцените пријателскиот и интуитивен интерфејс. Тука нема ништо излишно. Програмерите честопати не успеваат да постигнат рамнотежа помеѓу перформансите и визуелната привлечност на проектот. Едниот имот го обзема другиот. Регистрите на Help Desk содржат детални информации за тековните операции и клиенти. Корисниците немаат проблем да ги подигнат архивите на апликациите за да ги видат завршените нарачки, да се повикуваат на архивски документи, извештаи и да го проучуваат нивото на интеракција со клиентите. Работните текови се директно прикажани од апликацијата во реално време. Ова го олеснува одговорот на проблемите, ја следи положбата на материјалниот фонд и работните ресурси, го контролира времето на нарачката, брзо контактира со клиентите за да разјасни некои детали.

Кој е инвеститорот?

Акулов Николај

Експерт и главен програмер кој учествуваше во дизајнот и развојот на овој софтвер.

Датум на прегледување на оваа страница:
2024-04-22

Со помош на Help Desk е лесно да се разменуваат информации, графички датотеки, текст, извештаи за управување, да се следи табелата за персонал преку вградениот распоредувач на апликации. Ако нарачката е закочена, тогаш корисниците немаат потешкотии да ги утврдат причините за доцнење. Не е исклучена опцијата за користење на апликацијата за промовирање на услугите на Help Desk, ангажирање во рекламирање СМС пошта, комуникација со клиенти. За овие задачи е имплементиран посебен модул. Многу компании ги прават CRM способностите еден од врвните барања за проекти за автоматизација.

Во моментов, програмите за Help Desk се користат во многу индустрии. Работното опкружување на апликацијата не е исклучиво ограничено на ИТ-сферата. Софтверот може да се користи и од владини организации фокусирани на интеракција со населението, малите фирми и индивидуалните претприемачи. Автоматизацијата би била најдоброто решение. Не постои поедноставен, поквалитетен и посигурен начин за рационализирање на позициите на раководството и организацијата, воведување иновативни механизми, следење на работата на структурата и надворешните контакти. Апликацијата Help Desk ги следи оперативните аспекти на услугата и техничката поддршка, го следи напредокот и роковите на апликациите и обезбедува документарна поддршка. Нема потреба да се троши дополнително време на стандардни операции, вклучително и прифаќање барања и нарачка, процесите се целосно автоматизирани. Многу е полесно да се следат и тековните активности и планираните настани преку основниот планер. Ако одреден повик бара дополнителни ресурси, електронскиот асистент ве потсетува на ова. Платформата Help Desk е идеална за сите корисници без никакви сериозни ограничувања. Нивото на компјутерска писменост е практично ирелевантно.

Апликацијата ги разложува производните процеси (директно операции за техничка поддршка) во одреден број фази за да го зајакне квалитетот на контролата и веднаш да одговори на најмалите проблеми. Сега е отворена можноста за директна комуникација со клиентите, размена на информации и испраќање СМС. Освен тоа, корисниците можат брзо да разменуваат графички и текстуални датотеки, аналитички и финансиски извештаи.

Продуктивноста на специјалистите на Help Desk е јасно прикажана на екраните, што овозможува органско прилагодување на нивото на тековниот обем на работа и поставување на последователни задачи на персоналот. Со помош на апликацијата се следи работата на секој специјалист, што им помага на вработените со полно работно време да ги подобрат вештините, да ги утврдат приоритетите, проблематичните позиции на организацијата. Модулот за известување е стандардно инсталиран. Ова е најлесниот начин да го задржите прстот на пулсот на настаните. Доколку е потребно, треба да бидете збунети од прашањата за интегрирање на платформата со напредни услуги и услуги. Програмата е оптимално решение за сосема различни ИТ компании, услуги за техничка или сервисна поддршка, владини агенции или поединци.Нарачајте апликација за пулт за помош

За да ја купите програмата, само јавете се или пишете ни. Нашите специјалисти ќе се договорат со вас за соодветната конфигурација на софтверот, ќе подготват договор и фактура за плаќање.Како да ја купите програмата?

Инсталирањето и обуката се вршат преку Интернет
Приближно потребно време: 1 час, 20 минутиИсто така, можете да нарачате сопствен развој на софтвер

Ако имате посебни барања за софтвер, нарачајте сопствен развој. Тогаш нема да мора да се прилагодувате на програмата, но програмата ќе се прилагоди на вашите деловни процеси!
Апликација за пулт за помош

Не сите алатки се вклучени во основната верзија. Некои опции се достапни за плаќање. Треба внимателно да ја проучите соодветната листа. Започнете да го избирате вистинскиот производ со демо верзија. Тестот е потполно бесплатен. Пред двесте години, Адам Смит направи извонредно откритие: индустриското производство мора да се подели на наједноставните и најосновните операции. Тој покажа дека поделбата на трудот промовира раст на продуктивноста бидејќи работниците фокусирани на една задача стануваат поквалификувани занаетчии и подобро ја вршат својата работа. Во текот на 19 и 20 век, луѓето организирале, развивале и управувале компании, водени од принципот на поделба на трудот од Адам Смит. Меѓутоа, во современиот свет, доволно е внимателно да се погледне секоја компанија - од улична тезга до транснационален гигант како Мајкрософт или Кока-Кола. Ќе се открие дека активностите на компаниите се состојат од огромен број на повторувачки деловни процеси, од кои секој е низа на акции и одлуки насочени кон постигнување на одредена цел. Прифаќање на нарачка од клиенти, испорака на стока до клиент, исплата на плати на вработените - сето тоа се деловни процеси за кои е исклучително потребна помошна апликација.