1. USU
 2.  ›› 
 3. Programe për automatizimin e biznesit
 4.  ›› 
 5. Automatizimi i përpunimit të kërkesave për shërbimin e mbështetjes teknike
Vlerësim: 4.9. Numri i organizatave: 168
rating
Vendet: Të gjithë
Sistemi operativ: Windows, Android, macOS
Grupi i programeve: Automatizimi i biznesit

Automatizimi i përpunimit të kërkesave për shërbimin e mbështetjes teknike

 • E drejta e autorit mbron metodat unike të automatizimit të biznesit që përdoren në programet tona.
  E drejta e autorit

  E drejta e autorit
 • Ne jemi një botues i verifikuar i softuerit. Kjo shfaqet në sistemin operativ kur ekzekutojmë programet dhe versionet tona.
  Botues i verifikuar

  Botues i verifikuar
 • Ne punojmë me organizata anembanë botës, nga bizneset e vogla tek ato të mëdha. Kompania jonë është e përfshirë në regjistrin ndërkombëtar të kompanive dhe ka një shenjë elektronike besimi.
  Shenjë besimi

  Shenjë besimi


Tranzicion i shpejtë.
Çfarë doni të bëni tani?

Nëse dëshironi të njiheni me programin, mënyra më e shpejtë është që fillimisht të shikoni videon e plotë dhe më pas të shkarkoni versionin demo falas dhe të punoni vetë me të. Nëse është e nevojshme, kërkoni një prezantim nga mbështetja teknike ose lexoni udhëzimet.Automatizimi i përpunimit të kërkesave për shërbimin e mbështetjes teknike - Pamja e ekranit të programit

Automatizimi i përpunimit të kërkesave është një mënyrë e shkëlqyer për të përmirësuar efikasitetin e shërbimit të mbështetjes teknike. Sidoqoftë, ia vlen t'i qaseni me kujdes zgjedhjes së mjeteve - ky është një nga aspektet më të rëndësishme. Automatizimi i programit të përpunimit të kërkesave nga sistemi USU Software thjeshton detyrën tuaj të shërbimit sa më shumë që të jetë e mundur dhe liron më shumë kohë për pushim dhe zhvillim. Këtu mund të regjistroni thirrje jo vetëm për shërbimin që ofron mbështetje teknike. Instalimi është ideal për qendrat e shërbimit, shërbimin e informacionit të automatizimit, ndërmarrjet publike dhe private. Qindra njerëz janë në gjendje të punojnë në të në të njëjtën kohë, dhe e gjithë kjo - pa humbur shpejtësinë dhe produktivitetin. Secili prej tyre i nënshtrohet regjistrimit të detyrueshëm dhe merr hyrjen e tij të mbrojtur me fjalëkalim. Ai e bën automatizimin e kërkesave tuaja më efikase dhe garanton sigurinë e kërkesave. Përpunimi i informacionit mbi kërkesat është shumë më i shpejtë dhe rezultatet e tij regjistrohen në një bazë të dhënash të përbashkët. Këtu mund të gjeni regjistrimin e dëshiruar në çdo kohë, ta modifikoni ose fshini sipas gjykimit tuaj. A mendoni se jo të gjitha dokumentet teknike duhet të jenë në domenin publik? Pastaj vendosni kufijtë e përdoruesve. Pra, punonjësit i jepet një sasi e kufizuar informacioni që lidhet drejtpërdrejt me punën e tij. Me një qasje të menduar, mbështetja teknike është eksperte dhe pa shpërqendrime. Drejtuesi teknik dhe ata që janë pranë tij shohin tablonë e plotë të asaj që po ndodh dhe punojnë në të gjitha modulet teknike të furnizimit. Para fillimit të punës në sistem, duhet të futni një herë informacionin hyrës në kujtesën e aplikacionit. Ai mundëson automatizimin e mëtejshëm të operacioneve të ndryshme teknike. Për shembull, futni një listë punonjësish dhe ofroni shërbim, dhe kur krijoni një dokument, vetë programi i automatizimit zëvendëson të dhënat në seksionet e duhura. Përveç kësaj, shumica dërrmuese e formateve të zyrës mbështeten këtu. Kur krijoni një aplikacion të ri, mund të specifikoni menjëherë kategorinë e tij. Kjo bën të mundur renditjen e detyrave sipas shkallës së rëndësisë, duke përpunuar më parë ato më të rëndësishmet. Ju mund të gjurmoni dinamikën e veprimeve të çdo personi duke shpërndarë ngarkesën e punës midis specialistëve. Aplikacioni i automatizimit krijon një bazë të dhënash të përbashkët që grumbullon gradualisht dokumentacionin e ndërmarrjes. Për të gjetur shpejt skedarin e përpunimit që ju nevojitet këtu dhe për të mos humbur kohë shtesë, aktivizoni funksionin e kërkimit kontekstual. Ky është një hap i rëndësishëm në automatizimin e kërkesave për shërbimin tuaj teknik. Mjafton të futni disa shkronja ose numra aplikacioni për të shfaqur ndeshjet e gjetura në bazën e të dhënave. Pas konfigurimit paraprak të mbështetjes, hyn në lojë ruajtja e rezervës. Është e mundur të gjesh kopje të çdo regjistrimi të automatizimit nga baza e të dhënave kryesore, edhe nëse ato janë dëmtuar ose fshirë aksidentalisht. Nëse është e nevojshme, funksionaliteti i softuerit është subjekt i ndryshimeve sipas porosisë. Kështu që ju mund të merrni Biblën personale të drejtuesve modernë - një udhëzues ekzekutiv xhepi në botën e biznesit. Me një vlerësim të menjëhershëm të cilësisë, mund të hetoni preferencat e kërkesave të tregut të konsumit, si dhe të korrigjoni gabimet e mundshme. Zgjidhni mënyrat më të mira për të thjeshtuar aktivitetet organizative - zgjidhni furnizimin e Softuerit USU!

Kush është zhvilluesi?

Akulov Nikolai

Ekspert dhe programues kryesor i cili mori pjesë në hartimin dhe zhvillimin e këtij softueri.

Data e rishikimit të kësaj faqeje:
2024-06-19

Kjo video është në Rusisht. Nuk kemi arritur ende të bëjmë video në gjuhë të tjera.

Me përpunimin e kërkesave për automatizimin e shërbimit të mbështetjes teknike, lehtësoni ndjeshëm punën e ndërmarrjes. Një bazë të dhënash e gjerë koordinon aktivitetet e punonjësve në çdo distancë. Procedura e shpejtë e regjistrimit me caktimin e një emri përdoruesi dhe fjalëkalimi personal. Masat e sofistikuara të sigurisë ju mbrojnë nga rreziqet e panevojshme dhe mbrojnë të dhënat tuaja më të sigurt se kasafortat. Përpunimi i shpejtë i kërkesave ndihmon për të fituar një reputacion si një kompani e besueshme dhe për të forcuar pozicionin e saj në treg. Përshtatja e lehtë e përshtat sistemin e automatizimit sipas nevojave tuaja. Përdoruesi rregullon në mënyrë të pavarur shumë aspekte të punës me softuerin. Kur përdorni postime masive ose individuale, komunikimi me konsumatorët nuk paraqet vështirësinë më të vogël. Ndërfaqja më e thjeshtuar që mund të trajtojë edhe një fëmijë. Gjëja kryesore është të aplikoni mjaft zell dhe të njiheni me udhëzimet nga specialistët e USU Software. Përpunimi i pretendimeve për programin e mirëmbajtjes së mbështetjes teknike bën të mundur funksionimin në një sërë formatesh. Planifikoni biznesin tuaj para kohe. Këtu mund të bëni një plan për secilin person dhe të gjurmoni fazat e zbatimit të tyre. Aplikacioni gjeneron automatikisht shumë raporte të menaxherëve bazuar në analiza të drejta. Ju nuk duhet të prisni gjatë për të instaluar këtë softuer!

Aktualisht kemi një version demo të këtij programi vetëm në Rusisht.

Mund ta shkarkoni falas versionin demo. Dhe punoni në program për dy javë. Disa informacione tashmë janë përfshirë atje për qartësi.Procedura kryhet në distancë, menjëherë pas lidhjes së kontratës dhe pagesës. Softueri i asistencës teknike plotësohet me funksione të ndryshme të personalizuara si aftësia për të vepruar në çdo gjuhë të botës. Përmirësoni furnizimin tuaj duke u integruar me centralet telefonike ose faqen zyrtare të kompanisë. Ideale për të punuar me publikun në organizata publike dhe private. Në këtë rast, lejohet çdo numër përdoruesish aktivë. Edhe më shumë avantazhe të furnizimit janë paraqitur në versionin demo absolutisht falas!Porositni një automatizim të përpunimit të kërkesave në shërbimin e mbështetjes teknike

Për të blerë programin, thjesht telefononi ose na shkruani. Specialistët tanë do të bien dakord me ju për konfigurimin e duhur të softuerit, do të përgatisin një kontratë dhe një faturë për pagesë.Si të blini programin?

Instalimi dhe trajnimi bëhen nëpërmjet internetit
Koha e përafërt e kërkuar: 1 orë, 20 minutaGjithashtu mund të porosisni zhvillimin e softuerit me porosi

Nëse keni kërkesa të veçanta për softuer, porosisni zhvillimin e personalizuar. Atëherë nuk do t'ju duhet të përshtateni me programin, por programi do të përshtatet me proceset tuaja të biznesit!
Automatizimi i përpunimit të kërkesave për shërbimin e mbështetjes teknike

Hapat e optimizimit të çdo kërkese për përpunimin e biznesit kryhen në një mënyrë natyrale, jo lineare. Kjo lejon që përpunimi të paralelizohet kudo që është e mundur. Aktiviteti i përpunimit ka opsione të ndryshme të automatizimit të ekzekutimit. Ai duhet të ketë versione të ndryshme të ekzekutimit, në varësi të situatës specifike, dhe çdo opsion automatizimi duhet të jetë i thjeshtë dhe i kuptueshëm. Puna kryhet aty ku është e përshtatshme. Në të njëjtën kohë, puna shpërndahet midis kufijve të departamenteve dhe eliminohet integrimi i panevojshëm. Numri i kontrolleve dhe veprimeve të automatizimit të kontrollit është zvogëluar. Ato duhet të funksionojnë pa probleme, gjë që do të zvogëlojë kohën dhe koston e proceseve të shërbimit mbështetës.