1. USU
 2.  ›› 
 3. Programe për automatizimin e biznesit
 4.  ›› 
 5. Aplikacioni për tryezën e ndihmës
Vlerësim: 4.9. Numri i organizatave: 830
rating
Vendet: Të gjithë
Sistemi operativ: Windows, Android, macOS
Grupi i programeve: Automatizimi i biznesit

Aplikacioni për tryezën e ndihmës

 • E drejta e autorit mbron metodat unike të automatizimit të biznesit që përdoren në programet tona.
  E drejta e autorit

  E drejta e autorit
 • Ne jemi një botues i verifikuar i softuerit. Kjo shfaqet në sistemin operativ kur ekzekutojmë programet dhe versionet tona.
  Botues i verifikuar

  Botues i verifikuar
 • Ne punojmë me organizata anembanë botës, nga bizneset e vogla tek ato të mëdha. Kompania jonë është e përfshirë në regjistrin ndërkombëtar të kompanive dhe ka një shenjë elektronike besimi.
  Shenjë besimi

  Shenjë besimi


Tranzicion i shpejtë.
Çfarë doni të bëni tani?

Nëse dëshironi të njiheni me programin, mënyra më e shpejtë është që fillimisht të shikoni videon e plotë dhe më pas të shkarkoni versionin demo falas dhe të punoni vetë me të. Nëse është e nevojshme, kërkoni një prezantim nga mbështetja teknike ose lexoni udhëzimet.Aplikacioni për tryezën e ndihmës - Pamja e ekranit të programit

Vitet e fundit, aplikacioni Help Desk është bërë mjaft i popullarizuar për të rishikuar parimet e menaxhimit të strukturës së mbështetjes teknike ose të shërbimit, për të futur mekanizma organizativë novatorë, për të përmirësuar shërbimin dhe për të zhvilluar biznesin në mënyrë organike. Efektiviteti i aplikacionit është konfirmuar vazhdimisht në praktikë. Kontrolli mbi parametrat e Help Desk bëhet total, shfaqen të gjitha mjetet e nevojshme që ju lejojnë të gjurmoni punën dhe kërkesat aktuale, të përgatitni automatikisht rregulloret dhe raportet dhe të rregulloni burimet dhe kostot.

Sistemi USU Software (usu.kz) ka kohë që merret me çështjet e mbështetjes teknike me cilësi të lartë, gjë që bën të mundur vendosjen e saktë të kufijve të Help Desk, për të nxjerrë aplikacionin më efektiv që vërteton shpejt ja vlen. Nëse sapo po njiheni me aplikacionin, ju rekomandojmë të vlerësoni ndërfaqen miqësore dhe intuitive. Këtu nuk ka asgjë të tepërt. Zhvilluesit shpesh nuk arrijnë të arrijnë një ekuilibër midis performancës dhe tërheqjes vizuale të një projekti. Njëra pronë pushton tjetrën. Regjistrat e Help Desk përmbajnë informacion të detajuar mbi operacionet aktuale dhe klientët. Përdoruesit nuk e kanë problem të ngrenë arkivat e aplikacionit për të parë porositë e përfunduara, për t'iu referuar dokumenteve arkivore, raporteve dhe për të studiuar nivelin e ndërveprimit me klientët. Rrjedhat e punës shfaqen drejtpërdrejt nga aplikacioni në kohë reale. Kjo e bën më të lehtë përgjigjen ndaj problemeve, monitorimin e pozicionit të fondit material dhe burimeve të punës, kontrollin e kohës së porosisë, kontaktin e shpejtë me klientët për të sqaruar disa detaje.

Kush është zhvilluesi?

Akulov Nikolai

Ekspert dhe programues kryesor i cili mori pjesë në hartimin dhe zhvillimin e këtij softueri.

Data e rishikimit të kësaj faqeje:
2024-06-18

Kjo video është në Rusisht. Nuk kemi arritur ende të bëjmë video në gjuhë të tjera.

Me anë të Help Desk është e lehtë të shkëmbeni informacion, skedarë grafikë, tekst, raporte menaxhimi, të mbani gjurmët e tabelës së personelit përmes programuesit të integruar të aplikacioneve. Nëse porosia është e bllokuar, atëherë përdoruesit nuk e kanë të vështirë të përcaktojnë arsyet e vonesës. Nuk përjashtohet mundësia e përdorimit të aplikacionit për të promovuar shërbimet e Help Desk, për t'u angazhuar në reklamat e postimeve SMS, për të komunikuar me klientët. Një modul i veçantë është zbatuar për këto detyra. Shumë kompani i bëjnë aftësitë CRM një nga kërkesat kryesore të projekteve të automatizimit.

Për momentin, programet Help Desk përdoren në shumë industri. Mjedisi i funksionimit të aplikacionit nuk është i kufizuar ekskluzivisht në sferën e IT. Softueri mund të përdoret gjithashtu nga organizatat qeveritare të fokusuara në ndërveprimin me popullsinë, firmat e vogla dhe sipërmarrësit individualë. Automatizimi do të ishte zgjidhja më e mirë. Nuk ka asnjë mënyrë më të thjeshtë, më cilësore dhe më të besueshme për të përmirësuar pozicionet e menaxhimit dhe organizimit, për të futur mekanizma novatorë, për të monitoruar performancën e strukturës dhe kontaktet e jashtme. Aplikacioni Help Desk monitoron aspektet operacionale të shërbimit dhe mbështetjes teknike, monitoron progresin dhe afatet e aplikimeve dhe ofron mbështetje dokumentare. Nuk ka nevojë të shpenzoni kohë shtesë për operacionet standarde, duke përfshirë pranimin e kërkesave dhe vendosjen e një porosie, proceset janë plotësisht të automatizuara. Është shumë më e lehtë të mbash gjurmët e aktiviteteve aktuale dhe ngjarjeve të planifikuara përmes planifikuesit bazë. Nëse një telefonatë e caktuar kërkon burime shtesë, asistenti elektronik ju kujton këtë. Platforma Help Desk është ideale për të gjithë përdoruesit pa ndonjë kufizim serioz. Niveli i njohurive kompjuterike është praktikisht i parëndësishëm.

Aktualisht kemi një version demo të këtij programi vetëm në Rusisht.

Mund ta shkarkoni falas versionin demo. Dhe punoni në program për dy javë. Disa informacione tashmë janë përfshirë atje për qartësi.Aplikacioni zbërthen proceset e prodhimit (operacionet direkte të mbështetjes teknike) në një numër të caktuar fazash për të forcuar cilësinë e kontrollit dhe për t'iu përgjigjur menjëherë problemeve më të vogla. Tani është e hapur mundësia për të komunikuar drejtpërdrejt me klientët, për të shkëmbyer informacione dhe për të dërguar SMS. Përveç kësaj, përdoruesit mund të shkëmbejnë shpejt skedarë grafikë dhe tekst, raporte analitike dhe financiare.

Produktiviteti i specialistëve të Help Desk shfaqet qartë në ekrane, gjë që lejon rregullimin organik të nivelit të ngarkesës aktuale të punës dhe vendosjen e detyrave pasuese të stafit. Me ndihmën e aplikacionit monitorohet performanca e çdo specialisti, gjë që ndihmon punonjësit me kohë të plotë të përmirësojnë aftësitë, të përcaktojnë prioritetet, pozicionet problematike të organizatës. Moduli i njoftimit është i instaluar si parazgjedhje. Kjo është mënyra më e lehtë për të mbajtur gishtin në pulsin e ngjarjeve. Nëse është e nevojshme, duhet të jeni në mëdyshje nga çështjet e integrimit të platformës me shërbime dhe shërbime të avancuara. Programi është zgjidhja optimale për kompani krejtësisht të ndryshme të IT-së, shërbime mbështetëse teknike ose shërbimi, agjenci qeveritare ose individë.Porosit një aplikacion për tavolinën e ndihmës

Për të blerë programin, thjesht telefononi ose na shkruani. Specialistët tanë do të bien dakord me ju për konfigurimin e duhur të softuerit, do të përgatisin një kontratë dhe një faturë për pagesë.Si të blini programin?

Instalimi dhe trajnimi bëhen nëpërmjet internetit
Koha e përafërt e kërkuar: 1 orë, 20 minutaGjithashtu mund të porosisni zhvillimin e softuerit me porosi

Nëse keni kërkesa të veçanta për softuer, porosisni zhvillimin e personalizuar. Atëherë nuk do t'ju duhet të përshtateni me programin, por programi do të përshtatet me proceset tuaja të biznesit!
Aplikacioni për tryezën e ndihmës

Jo të gjitha mjetet janë të përfshira në versionin bazë. Disa opsione janë në dispozicion për një tarifë. Ju duhet të studioni me kujdes listën përkatëse. Filloni të zgjidhni produktin e duhur me një version demo. Testi është plotësisht pa pagesë. Dyqind vjet më parë, Adam Smith bëri një zbulim të jashtëzakonshëm: prodhimi industrial duhet të ndahet në operacionet më të thjeshta dhe më themelore. Ai tregoi se ndarja e punës nxit rritjen e produktivitetit pasi punëtorët e përqendruar në një detyrë bëhen zejtarë më të aftë dhe i bëjnë më mirë punët e tyre. Gjatë gjithë shekujve 19 dhe 20, njerëzit organizuan, zhvilluan dhe menaxhuan kompani, të udhëhequr nga parimi i ndarjes së punës nga Adam Smith. Sidoqoftë, në botën moderne, mjafton t'i hedhim një vështrim nga afër çdo kompanie - nga një tezgë në rrugë te një gjigant transnacional si Microsoft ose Coca-Cola. Do të zbulohet se aktivitetet e kompanive përbëhen nga një numër i madh i proceseve të përsëritura të biznesit, secila prej të cilave është një sekuencë veprimesh dhe vendimesh që synojnë arritjen e një qëllimi specifik. Pranimi i një porosie nga klientët, dorëzimi i mallrave te një klient, pagesa e pagave për punonjësit - të gjitha këto janë procese biznesi për të cilat një aplikacion ndihmës është jashtëzakonisht i nevojshëm.