1. USU
  2.  ›› 
  3. Program pikeun automation bisnis
  4.  ›› 
  5. Kontrol meja pitulung
Rating: 4.9. Jumlah organisasi: 615
rating
Nagara: Sadayana
Sistem operasi: Windows, Android, macOS
Grup program: Automation bisnis

Kontrol meja pitulung

  • Hak cipta ngajaga metodeu unik pikeun otomatisasi bisnis anu dianggo dina program urang.
    Hak cipta

    Hak cipta
  • Kami mangrupikeun penerbit parangkat lunak anu diverifikasi. Ieu dipintonkeun dina sistem operasi nalika ngajalankeun program urang jeung demo-versi.
    penerbit diverifikasi

    penerbit diverifikasi
  • Kami damel sareng organisasi di sakumna dunya tina usaha leutik dugi ka anu ageung. Perusahaan kami kalebet dina daptar perusahaan internasional sareng gaduh tanda amanah éléktronik.
    Tanda kapercayaan

    Tanda kapercayaan


Transisi gancang.
Naon anu anjeun hoyong laksanakeun ayeuna?

Upami anjeun hoyong kenal sareng program éta, cara panggancangna nyaéta mimiti nonton pidéo lengkep, teras unduh versi demo gratis sareng damel sareng éta nyalira. Upami diperlukeun, ménta presentasi ti rojongan teknis atawa baca parentah.



Kontrol meja pitulung - Potret layar program

Dina taun-taun ayeuna, geus biasa ngajadikeun otomatis kontrol Help Desk pikeun leres ngalacak prosés gawé ayeuna jeung requests, ngatur sumberdaya, ngabentuk struktur staffing, sarta otomatis nyiapkeun laporan sarta dokumén pangaturan. Kontrol otomatis ngamungkinkeun sakaligus ngawas sadaya operasi Pitulung Meja, timely replenish sumberdaya bahan, néangan spesialis bébas atawa meuli sababaraha bagian jeung suku cadang, ngadegkeun hubungan ngajangjikeun sarta saling mangpaat jeung konsumén.

Saha pamekar?

Akulov Nikolay

Ahli sarta lulugu programmer anu ilubiung dina rarancang jeung ngembangkeun software ieu.

Tanggal kaca ieu reviewed:
2024-06-18

Video ieu dina basa Rusia. Kami henteu acan tiasa ngadamel pidéo dina basa sanés.

Pikeun waktos anu lami, sistem USU Software (usu.kz) parantos ngembangkeun solusi parangkat lunak dina format Help Desk anu ngamungkinkeun anjeun sacara efektif ngadalikeun paménta pangguna sareng perusahaan, jasa sareng dukungan téknis di sababaraha daérah IT-sphere. . Ieu aya rusiah posisi kontrol anu sakitu legana ditangtukeun ku faktor manusa. Program éta ngaleungitkeun organisasi gumantungna ieu, ngirangan biaya sadinten-dinten, sareng ngirangan résiko. Taya operasi mana unnoticed. Sacara standar, modul ngageter inpormasi khusus dipasang. Registers Help Desk ngandung kasimpulan detil paménta sareng palanggan, peraturan, sareng conto analitik. Kontrol kana kagiatan struktur nunjukkeun ngawaskeun aktif operasi ayeuna nalika anjeun tiasa gancang ngabales masalah pangleutikna. Kontrol langsung dilaksanakeun sacara real-time. Upami sababaraha pesenan tiasa meryogikeun sumber tambahan (suku cadang, suku cadang, spesialis), program éta gancang ngabéjaan anjeun ngeunaan ieu. Pamaké kedah leres nempatkeun teka-teki, mesen operasi, sareng milih waktos anu pas.

Kami ayeuna gaduh versi demo program ieu ngan dina basa Rusia.

Anjeun tiasa ngaunduh versi demo gratis. Sareng damel dina program salami dua minggu. Sababaraha inpormasi parantos dilebetkeun pikeun kajelasan.



Ngaliwatan platform Help Desk, cukup gampang pikeun tukeur inpormasi, grafis sareng tékstual, file, laporan manajemén, itungan statistik sareng analitik. Unggal aspék manajemén organisasi aya dina kontrol. Help Desk ogé ngawaskeun masalah komunikasi sareng klien, anu otomatis ningkatkeun kualitas kontrol. Anjeun tiasa nganggo modul olahtalatah SMS, sacara efektif ngamajukeun jasa perusahaan, ngirim inpormasi iklan, asup kana dialog sareng para nasabah.



Mesen kadali meja pitulung

Pikeun meuli program, ngan nelepon atawa nulis ka kami. Spesialis kami bakal satuju sareng anjeun dina konfigurasi parangkat lunak anu pas, nyiapkeun kontrak sareng invoice pikeun mayar.



Kumaha mésér program?

Pamasangan sareng pelatihan dilakukeun ngalangkungan Internét
Perkiraan waktos diperyogikeun: 1 jam, 20 menit



Anjeun oge bisa mesen ngembangkeun software custom

Upami Anjeun gaduh syarat software husus, mesen ngembangkeun custom. Satuluyna anjeun teu kudu adaptasi jeung program, tapi program bakal disaluyukeun jeung prosés bisnis Anjeun!




Kontrol meja pitulung

Tong hilap ngeunaan responsiveness tina Help Desk. Éta museurkeun kana fitur infrastruktur, karesep pribadi, standar dukungan téknis, tujuan jangka panjang, sareng tujuan anu disetél ku perusahaan di dieu sareng ayeuna, ogé dina jangka pondok. Kontrol otomatis bakal janten solusi anu pangsaéna. Kungsi sateuacanna gaduh kontrol anu tiasa dipercaya sareng nyaman, kalayan ngémutan sadaya subtleties sareng nuansa lingkungan operasi. Kami nyarankeun yén anjeun mimiti ngawasaan versi demo produk, prakték, sareng mutuskeun alat anu fungsional.

Program Help Desk ngawaskeun prosés jasa ayeuna sareng dukungan téknis, ngalaksanakeun kontrol otomatis pikeun palaksanaan pesenan, boh kualitas padamelan sareng waktosna. The asisten éléktronik teu dipaké pikeun wasting waktu, kaasup dina pendaptaran banding anyar, formasi dokuméntasi pangaturan, sarta ngalaporkeun. Ngaliwatan scheduler nu, éta loba gampang ngadalikeun sagala tahapan palaksanaan pamundut salajengna, kalawan bébas pindah antara tugas. Upami palaksanaan pesenan anu tangtu butuh sumber daya tambahan, maka parangkat lunak ngabéjaan ngeunaan ieu.

Konfigurasi Help Desk banding ka sadaya pangguna anu ampir henteu aya pengecualian. Éta gancang, éfisién, sareng gaduh antarmuka anu ramah sareng intuitif. Unggal tahapan produksi tunduk kana kontrol, anu dina gilirannana ngamungkinkeun ngaréaksikeun masalah kalayan speed kilat, taliti milih performers, sarta ngawas posisi dana bahan. Teu dilarang tetep kontak jeung konsumén ngaliwatan modul olahtalatah diwangun-di. Pamaké tiasa gancang tukeur inpormasi, file grafis sareng téks, laporan manajemén. Sistem Help Desk ngawas sareng ngaevaluasi kinerja staf, nyaluyukeun beban kerja sadayana, sareng nyobian ngajaga tingkat padamelan anu optimal. Kalayan bantosan kontrol otomatis, anjeun tiasa ngalacak tugas ayeuna sareng prosés kerja, sareng tujuan jangka panjang, strategi pangembangan organisasi, promosi sareng mékanisme jasa iklan. Modul bewara dipasang sacara standar. Teu aya deui jalan anu langkung gampang pikeun ngajaga ramo anjeun dina pulsa kajadian sepanjang waktos. Anjeun kedah mertimbangkeun kamampuan pikeun ngahijikeun sareng akomodasi sareng jasa canggih. Parangkat lunak idéal pikeun pusat jasa, jasa dukungan téknis, perusahaan IT, henteu paduli ukuran sareng spésialisasi. Henteu sadayana alat mendakan tempat dina konfigurasi dasar produk. Sababaraha di antarana dibere misah. Tingali kana daptar tambihan anu mayar. Anjeun kudu ngamimitian pas mungkin pikeun jadi akrab jeung proyék jeung nangtukeun kauntungan. Versi demo sayogi gratis. Nalika kaayaan operasi organisasi robah, sistem prosés bisnis diadopsi di dinya bisa jadi teu epektip, nu merlukeun sababaraha parobahan dimaksudkeun dina sistem ieu, atawa optimasi prosés bisnis. Optimasi mangrupikeun pamikiran ulang dasar tina prosés bisnis perusahaan pikeun ngahontal perbaikan dasar dina indikator relevan utama kagiatanana: biaya, kualitas, jasa, sareng laju. Aksi anu dibarengan ku optimasi sareng ngarah kana paningkatan efisiensi perusahaan: sababaraha prosedur kerja digabungkeun kana hiji. Prosésna dikomprés sacara horisontal. Lamun teu mungkin pikeun mawa sakabéh léngkah tina prosés ka hiji karya, tim dijieun tanggung jawab pikeun prosés ieu, nu inevitably ngabalukarkeun sababaraha telat sarta kasalahan anu timbul nalika mindahkeun karya antara anggota tim. Sadaya ieu tiasa ngakibatkeun akibat anu tangtu, tapi sanés tim USU Software kami, dimana anjeun bakal mendakan program anu cocog pikeun syarat anu paling ketat.