1. USU
 2.  ›› 
 3. Programe për automatizimin e biznesit
 4.  ›› 
 5. Kontrolli i tavolinës së ndihmës
Vlerësim: 4.9. Numri i organizatave: 251
rating
Vendet: Të gjithë
Sistemi operativ: Windows, Android, macOS
Grupi i programeve: Automatizimi i biznesit

Kontrolli i tavolinës së ndihmës

 • E drejta e autorit mbron metodat unike të automatizimit të biznesit që përdoren në programet tona.
  E drejta e autorit

  E drejta e autorit
 • Ne jemi një botues i verifikuar i softuerit. Kjo shfaqet në sistemin operativ kur ekzekutojmë programet dhe versionet tona.
  Botues i verifikuar

  Botues i verifikuar
 • Ne punojmë me organizata anembanë botës, nga bizneset e vogla tek ato të mëdha. Kompania jonë është e përfshirë në regjistrin ndërkombëtar të kompanive dhe ka një shenjë elektronike besimi.
  Shenjë besimi

  Shenjë besimi


Tranzicion i shpejtë.
Çfarë doni të bëni tani?

Nëse dëshironi të njiheni me programin, mënyra më e shpejtë është që fillimisht të shikoni videon e plotë dhe më pas të shkarkoni versionin demo falas dhe të punoni vetë me të. Nëse është e nevojshme, kërkoni një prezantim nga mbështetja teknike ose lexoni udhëzimet.Kontrolli i tavolinës së ndihmës - Pamja e ekranit të programit

Vitet e fundit, ka qenë zakon të automatizohet kontrolli i Help Desk për të gjurmuar siç duhet proceset dhe kërkesat aktuale të punës, të rregullojë burimet, të formojë një strukturë personeli dhe të përgatisë automatikisht raportet dhe dokumentet rregullatore. Kontrolli automatik lejon monitorimin e njëkohshëm të të gjitha operacioneve të Help Desk, rimbushjen në kohë të burimeve materiale, kërkimin e specialistëve falas ose blerjen e disa pjesëve dhe pjesëve rezervë, krijimin e marrëdhënieve premtuese dhe reciprokisht të dobishme me klientët.

Kush është zhvilluesi?

Akulov Nikolai

Ekspert dhe programues kryesor i cili mori pjesë në hartimin dhe zhvillimin e këtij softueri.

Data e rishikimit të kësaj faqeje:
2024-06-17

Kjo video është në Rusisht. Nuk kemi arritur ende të bëjmë video në gjuhë të tjera.

Për një kohë mjaft të gjatë, sistemi USU Software (usu.kz) ka zhvilluar zgjidhje softuerësh në formatin Help Desk që ju lejojnë të kontrolloni në mënyrë efektive kërkesat e përdoruesve dhe kompanive, shërbimin dhe mbështetjen teknike në fusha të ndryshme të sferës së IT. . Nuk është sekret se pozicioni i kontrollit përcaktohet kryesisht nga faktori njerëzor. Programi e lehtëson organizimin nga kjo varësi, zvogëlon kostot e përditshme dhe redukton rreziqet. Asnjë operacion nuk kalon pa u vënë re. Si parazgjedhje, është instaluar një modul i posaçëm i sinjalizimit të informacionit. Regjistrat e Help Desk përmbajnë përmbledhje të detajuara të kërkesave dhe klientëve, rregulloreve dhe mostrave analitike. Kontrolli mbi aktivitetet e strukturës nënkupton monitorimin aktiv të operacioneve aktuale kur mund t'i përgjigjeni shpejt problemeve më të vogla. Kontrolli i drejtpërdrejtë kryhet në kohë reale. Nëse disa porosi mund të kërkojnë burime shtesë (pjesë, pjesë këmbimi, specialistë), programi ju njofton shpejt për këtë. Përdoruesit duhet të vendosin saktë enigmën, të porosisin funksionimin dhe të zgjedhin kohën e duhur.

Aktualisht kemi një version demo të këtij programi vetëm në Rusisht.

Mund ta shkarkoni falas versionin demo. Dhe punoni në program për dy javë. Disa informacione tashmë janë përfshirë atje për qartësi.Nëpërmjet platformës Help Desk, është mjaft e lehtë të shkëmbesh informacione, grafike dhe tekstuale, skedarë, raporte menaxheriale, llogaritje statistikore dhe analitike. Çdo aspekt i menaxhimit të organizatës është nën kontroll. Help Desk monitoron gjithashtu çështjet e komunikimit me klientët, gjë që përmirëson automatikisht cilësinë e kontrollit. Ju mund të përdorni modulin e mesazheve SMS, të promovoni në mënyrë efektive shërbimet e kompanisë, të dërgoni informacione reklamuese, të hyni në një dialog me klientët.Porositni një tavolinë kontrolli

Për të blerë programin, thjesht telefononi ose na shkruani. Specialistët tanë do të bien dakord me ju për konfigurimin e duhur të softuerit, do të përgatisin një kontratë dhe një faturë për pagesë.Si të blini programin?

Instalimi dhe trajnimi bëhen nëpërmjet internetit
Koha e përafërt e kërkuar: 1 orë, 20 minutaGjithashtu mund të porosisni zhvillimin e softuerit me porosi

Nëse keni kërkesa të veçanta për softuer, porosisni zhvillimin e personalizuar. Atëherë nuk do t'ju duhet të përshtateni me programin, por programi do të përshtatet me proceset tuaja të biznesit!
Kontrolli i tavolinës së ndihmës

Mos harroni për përgjegjshmërinë e Help Desk. Ai fokusohet në veçoritë e infrastrukturës, preferencat personale, standardet e mbështetjes teknike, qëllimet dhe objektivat afatgjata që kompania i vendos vetes këtu dhe tani, si dhe në afat të shkurtër. Kontrolli automatik do të jetë zgjidhja më e mirë. Asnjëherë më parë kontrolli nuk ka qenë kaq i besueshëm dhe i rehatshëm, duke marrë parasysh të gjitha hollësitë dhe nuancat e mjedisit të funksionimit. Ne ju sugjerojmë që së pari të zotëroni versionin demo të produktit, të praktikoni dhe të vendosni për pajisjet funksionale.

Programi Help Desk monitoron proceset aktuale të shërbimit dhe mbështetjes teknike, kryen kontroll automatik mbi ekzekutimin e porosisë, si cilësinë e punës ashtu edhe kohën e saj. Asistenti elektronik nuk është mësuar të humbasë kohë, përfshirë regjistrimin e një apeli të ri, formimin e dokumentacionit rregullator dhe raportimin. Nëpërmjet planifikuesit, është shumë më e lehtë të kontrollosh të gjitha fazat e ekzekutimit të kërkesës së radhës, për të kaluar lirshëm midis detyrave. Nëse ekzekutimi i një urdhri të caktuar mund të kërkojë burime shtesë, atëherë softueri njofton për këtë.

Konfigurimi i Help Desk u bën thirrje të gjithë përdoruesve me pothuajse asnjë përjashtim. Është i shpejtë, efikas dhe ka një ndërfaqe miqësore dhe intuitive. Çdo fazë prodhimi i nënshtrohet kontrollit, i cili nga ana tjetër lejon reagimin ndaj problemeve me shpejtësinë e rrufesë, përzgjedhjen me kujdes të interpretuesve dhe monitorimin e pozicionit të fondit material. Nuk është e ndaluar të mbani kontakte me klientët përmes modulit të integruar të mesazheve. Përdoruesit mund të shkëmbejnë shpejt informacione, skedarë grafikë dhe tekst, raporte menaxhimi. Sistemi Help Desk monitoron dhe vlerëson performancën e stafit, rregullon ngarkesën e përgjithshme të punës dhe përpiqet të mbajë një nivel optimal të punësimit. Me ndihmën e kontrollit automatik, ju mund të gjurmoni si detyrat dhe proceset aktuale të punës, ashtu edhe qëllimet afatgjata, strategjinë e zhvillimit të organizatës, mekanizmat e promovimit dhe shërbimeve të reklamimit. Moduli i njoftimit është i instaluar si parazgjedhje. Nuk ka mënyrë më të lehtë për të mbajtur gishtin në pulsin e ngjarjeve gjatë gjithë kohës. Ju duhet të konsideroni aftësinë për t'u integruar me akomodime dhe shërbime të avancuara. Softueri është ideal për qendrat e shërbimit, shërbimet e mbështetjes teknike, kompanitë e IT, pavarësisht nga madhësia dhe specializimi. Jo të gjitha mjetet gjetën një vend në konfigurimin bazë të produktit. Disa prej tyre janë paraqitur veçmas. Hidhini një sy listës së shtesave me pagesë. Ju duhet të filloni sa më shpejt të jetë e mundur për t'u njohur me projektin dhe për të përcaktuar përfitimet. Versioni demo është në dispozicion falas. Kur ndryshojnë kushtet e funksionimit të organizatës, sistemi i proceseve të biznesit të adoptuar në të mund të bëhet joefektiv, gjë që kërkon një ndryshim të qëllimshëm në këtë sistem, ose optimizim të proceseve të biznesit. Optimizimi është një rimendim themelor i proceseve të biznesit të një kompanie për të arritur përmirësime thelbësore në treguesit kryesorë përkatës të aktiviteteve të tyre: koston, cilësinë, shërbimet dhe ritmin. Veprimet që shoqërojnë optimizimin dhe çojnë në një rritje të efikasitetit të ndërmarrjes: disa procedura pune kombinohen në një. Procesi është i ngjeshur horizontalisht. Nëse nuk është e mundur të sillni të gjithë hapat e procesit në një punë, atëherë krijohet një ekip që është përgjegjës për këtë proces, i cili në mënyrë të pashmangshme çon në disa vonesa dhe gabime që lindin gjatë transferimit të punës midis anëtarëve të ekipit. E gjithë kjo mund të çojë në pasoja të caktuara, por jo ekipi ynë i USU Software, ku do të gjeni një program të përshtatshëm për kërkesat tuaja më të rrepta.