1. USU
  2.  ›› 
  3. Program kanggo otomatisasi bisnis
  4.  ›› 
  5. Kontrol meja bantuan
Rating: 4.9. Jumlah organisasi: 262
rating
Negara-negara: Kabeh
Sistem operasi: Windows, Android, macOS
Klompok program: Otomasi bisnis

Kontrol meja bantuan

  • Hak cipta nglindhungi cara unik otomatisasi bisnis sing digunakake ing program kita.
    Hak cipta

    Hak cipta
  • Kita minangka penerbit piranti lunak sing wis diverifikasi. Iki ditampilake ing sistem operasi nalika mbukak program lan versi demo.
    Penerbit sing diverifikasi

    Penerbit sing diverifikasi
  • Kita kerja bareng karo organisasi ing saindenging jagad saka bisnis cilik nganti gedhe. Perusahaan kita kalebu ing dhaptar perusahaan internasional lan duwe tandha kepercayaan elektronik.
    Tandha kapercayan

    Tandha kapercayan


Transisi cepet.
Apa sing arep sampeyan lakoni saiki?

Yen sampeyan pengin kenal karo program kasebut, cara paling cepet yaiku nonton video lengkap, banjur download versi demo gratis lan nggarap dhewe. Yen perlu, njaluk presentasi saka dhukungan teknis utawa maca pandhuane.



Kontrol meja bantuan - Screenshot program

Ing taun-taun pungkasan, wis biasa ngotomatisasi kontrol Help Desk kanggo nglacak proses lan panjaluk kerja sing saiki, ngatur sumber daya, mbentuk struktur kepegawaian, lan kanthi otomatis nyiapake laporan lan dokumen peraturan. Kontrol otomatis ngidini bebarengan ngawasi kabeh operasi Help Desk, pas wektune replenish sumber daya materi, golek spesialis free utawa tuku sawetara bagean lan spare parts, nggawe hubungan janjeni lan bebarengan ono gunane karo pelanggan.

Sapa sing pangembang?

Akulov Nikolay

Expert lan pangareping programmer sing melu ing desain lan pangembangan piranti lunak iki.

Tanggal kaca iki dideleng:
2024-06-18

Video iki ana ing basa Rusia. Kita durung bisa nggawe video ing basa liya.

Kanggo wektu sing cukup suwe, sistem Perangkat Lunak USU (usu.kz) wis ngembangake solusi piranti lunak ing format Help Desk sing ngidini sampeyan ngontrol panjaluk pangguna lan perusahaan, layanan lan dhukungan teknis kanthi efektif ing macem-macem wilayah IT-sphere. . Ora rahasia posisi kontrol umume ditemtokake dening faktor manungsa. Program kasebut nyuda organisasi katergantungan iki, nyuda biaya saben dina, lan nyuda resiko. Ora ana operasi sing ora dingerteni. Kanthi gawan, modul tandha informasi khusus wis diinstal. Register Help Desk ngemot ringkesan rinci panjalukan lan pelanggan, peraturan, lan conto analitis. Ngontrol aktivitas struktur kasebut nuduhake ngawasi aktif operasi saiki nalika sampeyan bisa kanthi cepet nanggapi masalah sing paling sithik. Kontrol langsung ditindakake kanthi wektu nyata. Yen sawetara pesenan mbutuhake sumber daya tambahan (suku cadang, spare parts, specialists), program kasebut kanthi cepet menehi kabar babagan iki. Pangguna kudu nyelehake teka-teki kanthi bener, supaya operasi, lan milih wektu sing tepat.

Saiki kita duwe versi demo program iki mung ing basa Rusia.

Sampeyan bisa ndownload versi demo gratis. Lan kerja ing program sajrone rong minggu. Sawetara informasi wis dilebokake ing kana kanggo kajelasan.



Liwat platform Help Desk, cukup gampang kanggo ngganti informasi, grafis lan teks, file, laporan manajemen, petungan statistik lan analitis. Saben aspek manajemen organisasi dikontrol. Help Desk uga ngawasi masalah komunikasi karo klien, sing kanthi otomatis nambah kualitas kontrol. Sampeyan bisa nggunakake modul olahpesen SMS, promosi layanan perusahaan kanthi efektif, ngirim informasi pariwara, mlebu dialog karo pelanggan.



Mesen kontrol help desk

Kanggo tuku program, mung nelpon utawa nulis kanggo kita. Spesialis kita bakal setuju karo sampeyan babagan konfigurasi piranti lunak sing cocog, nyiapake kontrak lan invoice kanggo pambayaran.



Carane tuku program?

Instalasi lan latihan ditindakake liwat Internet
Wektu sing dibutuhake: 1 jam, 20 menit



Sampeyan uga bisa pesen pangembangan piranti lunak khusus

Yen sampeyan duwe syarat piranti lunak khusus, pesen pangembangan khusus. Banjur sampeyan ora kudu adaptasi karo program kasebut, nanging program kasebut bakal disesuaikan karo proses bisnis sampeyan!




Kontrol meja bantuan

Aja lali babagan responsif saka Help Desk. Fokus ing fitur infrastruktur, preferensi pribadhi, standar dhukungan teknis, tujuan jangka panjang, lan tujuan sing ditetepake perusahaan dhewe ing kene lan saiki, uga ing wektu sing cendhak. Kontrol otomatis bakal dadi solusi sing paling apik. Ora tau ana kontrol sing dipercaya lan nyaman, kanthi nganggep kabeh subtleties lan nuansa lingkungan operasi. Disaranake sampeyan nguasai versi demo produk, praktik, lan mutusake peralatan fungsional.

Program Help Desk ngawasi proses layanan lan dhukungan teknis saiki, nindakake kontrol otomatis babagan eksekusi pesenan, kualitas kerja lan wektune. Asisten elektronik ora biasa mbuwang wektu, kalebu ing registrasi banding anyar, pambentukan dokumentasi peraturan, lan laporan. Liwat panjadwal, luwih gampang ngontrol kabeh tahapan eksekusi panjaluk sabanjure, kanthi bebas ngalih ing antarane tugas. Yen eksekusi pesenan tartamtu mbutuhake sumber daya tambahan, piranti lunak bakal menehi kabar babagan iki.

Konfigurasi Help Desk narik kawigaten kabeh pangguna kanthi meh ora ana pangecualian. Cepet, efisien, lan nduweni antarmuka sing ramah lan intuisi. Saben tataran produksi tundhuk kontrol, kang siji ngidini reacting kanggo masalah karo kacepetan kilat, kasebut kanthi teliti, milih pemain, lan ngawasi posisi dana materi. Ora dilarang tetep sesambungan karo pelanggan liwat modul olahpesen sing dibangun. Pangguna bisa ngganti informasi kanthi cepet, file grafis lan teks, laporan manajemen. Sistem Help Desk ngawasi lan ngevaluasi kinerja staf, nyetel beban kerja sakabèhé, lan nyoba njaga tingkat kerja sing optimal. Kanthi bantuan kontrol otomatis, sampeyan bisa nglacak tugas saiki lan proses kerja, lan tujuan jangka panjang, strategi pangembangan organisasi, promosi lan mekanisme layanan iklan. Modul kabar wis diinstal kanthi gawan. Ora ana cara sing luwih gampang kanggo njaga driji ing denyut nadi acara sawayah-wayah. Sampeyan kudu nimbang kemampuan kanggo nggabungake karo akomodasi lan layanan canggih. Piranti lunak becik kanggo pusat layanan, layanan dhukungan teknis, perusahaan IT, preduli saka ukuran lan spesialisasi. Ora kabeh alat nemokake panggonan ing konfigurasi dhasar produk. Sawetara wong diwenehi kapisah. Deleng dhaptar tambahan sing dibayar. Sampeyan kudu miwiti sanalika bisa dadi akrab karo proyek kasebut lan nemtokake keuntungan. Versi demo kasedhiya gratis. Nalika kahanan operasi organisasi diganti, sistem proses bisnis sing diadopsi bisa dadi ora efektif, sing mbutuhake sawetara owah-owahan ing sistem iki, utawa optimasi proses bisnis. Optimasi minangka pamikiran maneh dhasar babagan proses bisnis perusahaan kanggo nggayuh perbaikan dhasar ing indikator utama sing cocog kanggo kegiatane: biaya, kualitas, layanan, lan kecepatan. Tumindak sing diiringi optimasi lan ndadékaké paningkatan efisiensi perusahaan: sawetara prosedur kerja digabung dadi siji. Proses kasebut dikompres kanthi horisontal. Yen ora bisa nggawa kabeh langkah proses menyang siji karya, banjur tim digawe sing tanggung jawab kanggo proses iki, kang mesthi ndadékaké kanggo sawetara wektu tundha lan kasalahan sing muncul nalika nransfer karya antarane anggota tim. Kabeh iki bisa nyebabake akibat tartamtu, nanging dudu tim Perangkat Lunak USU, ing ngendi sampeyan bakal nemokake program sing cocog karo syarat sing paling ketat.